Geurbestrijding

CCM industriële filterinstallatie

De filterinstallatie CCM is een opmengunit speciaal bedoeld voor de industriële productieruimte waar sprake is van lichte tot matige vervuiling van de lucht. Indien in een dergelijke ruimte geen bronafzuiging mogelijk is, dan biedt de industriële filterinstallatie CCM uitkomst.

De CCM luchtreiniger blaast schone lucht op hoogte in en zuigt voortdurend de vervuilde lucht af. Hierdoor ontstaat dus een continue luchtcirculatie in de ruimte. Dit gebeurt overigens op een dusdanig lage snelheid dat medewerkers geen last hebben van tocht.
De vervuilde lucht (bijvoorbeeld door lasrook) wordt aangezogen en door een zakkenfilter (vervangingsfilter) gefilterd. 

Het wordt aanbevolen om aanvullend ook gebruik te maken van dakventilatoren. Er is namelijk een wettelijke verplichting om binnen een (productie)ruimte één derde deel van de ventilatielucht uit frisse buitenlucht te laten bestaan. Door toepassing van dakventilatoren voldoet u aan deze eis.

De filterinstallatie CCM is met name geschikt voor werkplaatsen waar in beperkte mate lasrookafzuiging nodig is (laag lasdraadverbruik).

Voordelen industriële filterinstallatie CCM

De opmengunit CCM is eenvoudig op hoogte te plaatsen. Het systeem neemt hierdoor geen vloeroppervlak in en het is niet noodzakelijk om leidingwerk aan te leggen. De unit is energiezuinig doordat deze 100% regelbaar is. De speciale nozzles zorgen voor een grote spreiding van de lucht in de ruimte.

  • Lage aanvangsinvestering
  • Geen verlies van vloeroppervlak (wandmontage goed mogelijk)
  • Eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen
  • Met geïntegreerde besturing
  • Laag energieverbruik
Voordelen industriële filterinstallatie CCM

Gerelateerde producten

 

Olienevelfilter Air Cleaner P-serie

Olienevelfilter Air Cleaner P-serie

Bekijk product
Stationaire filterunit Werfunit FM100 WF

Stationaire filterunit Werfunit FM100 WF

Bekijk product
Mobiel lasrookfilter SRF K

Mobiel lasrookfilter SRF K

Bekijk product

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag nu uw offerte aan

Offerte aanvragen