Ontstoffing en klimaattechniek voor de offshore & energie branche

Bent u werkzaam binnen de industrie offshore & energie? Dan herkent u vast luchttechnische vraagstukken als het beheersen van het klimaat en het verwijderen van vrijkomende dampen en stoffen. Al jarenlang zetten wij binnen deze branche onze specifieke kennis in voor het realiseren van maatwerkoplossingen. Ook leveren wij met onze installaties een aangenaam, stofvrij en gezond werkklimaat.

Oplossingen voor een schoon en aangenaam werkklimaat

Hoge eisen aan klimaattechnische installaties

De offshore & energie branche stelt hoge eisen aan de toe te passen producten en oplossingen. Daarbij vormt de beschikbare ruimte voor de technische installaties altijd een uitdaging in de engineering. Door onze jarenlange ervaring in deze branche zijn onze engineers op de hoogte van de specifieke eisen en aandachtspunten.

Hoge eisen aan klimaattechnische installaties

Passende oplossingen voor vervuilde werkomgeving

Bij het produceren van bijvoorbeeld pijpleidingen heeft de branche te maken met vervuilende werkomstandigheden, veroorzaakt door lasrook en slijpstof, maar ook door toepassing van coatings. Een ongezonde werkomgeving  die vraagt om een adequate aanpak. Veelal worden de oplossingen gezocht in het afzuigen bij de bron. Wanneer dit niet mogelijk is of praktisch onhaalbaar, kunnen wij gehele ruimten of compartimenten voorzien van afzuiging, al dan niet gecombineerd met klimaatbeheersing.

Passende oplossingen voor vervuilde werkomgeving

Centrale besturingstechniek

Ontstoffings- of klimaatoplossingen aan boord van een schip, boorplatform of energievoorziening maken onderdeel uit van de gehele infrastructuur. Om die reden is het vaak wenselijk dat de systemen gekoppeld worden met deze infrastructuur en vanuit één centraal systeem aan te sturen zijn. Onze engineers gaan hiermee graag aan de slag!  Zij bouwen de besturingstechniek in eigen huis op basis van een SIEMENS platform. Dit ondersteunt de verschillende koppelingen met andere systemen. Zo maken wij met regelmaat koppelingen met overkoepelende SCADA / PLC-systemen.

Centrale besturingstechniek

Voorbeelden van onze projecten voor ontstoffing en klimaattechniek in de offshore & energie

Wij hebben inmiddels diverse bedrijven in de offshore & energiesector mogen voorzien van ontstoffing en klimaattechniek. Voorbeelden van onze duurzame totaaloplossingen ziet u in onderstaande slider.

Onze opdrachtgevers in de offshore & energie

Vragen? Neem contact op.

Vragen? Neem contact op.

Bel  0318-743 100 of mail naar info@lutec.nl

Wij gaan graag met u in zee!