Naschakelen op techniek
Naschakelen op techniek

Technieken waarmee het milieu nog verder wordt ondersteund

Duurzaamheid ++

Energie-efficiënte oplossingen helpen de energiebehoefte (waaronder stroom en gasverbruik) te beperken. Maar er zijn talloze situaties denkbaar waarbij u nog een stapje extra wil zetten om te verduurzamen.

Misschien stelt de lokale overheid extra vestigingseisen of stelt u zelf extra eisen aan de verduurzaming van uw pand vanuit de ISO 14001:2015, ligt uw focus op circulariteit of wilt u cradle to cradle bouwen? Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat met u mee te denken in vergaande technische oplossingen.

Voorbeelden van vergaande technieken om het milieu te ontlasten zijn UVPE, geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen.

UVPE voor de voedingmiddelenbranche

Voor de voedselverwerkende industrie is Ultraviolet Pathogeen Eliminatie (UPVE) technologie een methode om lucht te zuiveren van micro-organismen. De lucht die door het luchtbehandelingssysteem stroomt wordt bestraald met kortgolvig UV-licht. Effectief en duurzaam.

Lees hier meer over UVPE

UVPE voor de voedingmiddelenbranche

Geurfiltratie

Geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen (VOS) zijn met name interessant voor de voedselverwerkende industrie (denk aan frituren, drogen, roken en visverwerking), de afval verwerkende industrie en de zware industrie met hoge geur- en VOS-emissies. Met precisieluchtbehandeling worden onaangename en schadelijke luchtemissies gestopt.

Lees hier meer over geurbestrijding  

Geurfiltratie

Wilt u meer weten?

Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij u staat met u mee te denken in vergaande technische oplossingen.

Raadpleeg vrijblijvend onze adviseurs!