HVAC voor de industrie
HVAC voor de industrie

Belangrijk voor mens en machine

HVAC voor de industrie

De term HVAC is de afkorting voor de Engelse termen Heating, Ventilation en Air Conditioning.

H - Heating: voor de verwarming van uw bedrijfspand.

V - Ventilation: voor de toevoer van verse, schone lucht.

AC - AirConditioning: koelt uw productieomgeving als het buiten warm is.


Kortom een HVAC-installatie regelt het klimaat in een gebouw. Warmte, ventilatie en frisse lucht worden automatisch geregeld zodat er een prettig werkklimaat ontstaat in uw productiehal. Goed voor de mensen die er werken én voor de machines die er staan.

HVAC specialist voor de industrie

Wij zijn gespecialiseerd  in klimaatoplossingen voor de industrie. Als specialist hebben wij de kennis en ervaring om de juiste HVAC oplossing te bieden. Wat zal resulteren in een optimale luchtkwaliteit, hogere productiviteit en een goede arbeidsmoraal onder uw werknemers. Gezond en comfortabel.

Hiervoor passen wij verschillende technieken uit de HVAC toe en combineren deze zo nodig met elkaar. Zo krijgt u voor uw productielocatie altijd een oplossing op maat.

HVAC specialist voor de industrie

Duurzame industriële HVAC oplossing

Optimale klimaatbeheersing en energiebesparing gaan uitstekend samen. De overheid wil industriële bedrijven stimuleren om hun productieproces te verduurzamen. Een duurzame klimaattechnische oplossing past daar uitstekend bij. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Duurzame industriële HVAC oplossing