Gerichte aanpak geuroverlast in de industrie
02 mei 2023

Gerichte aanpak geuroverlast in de industrie

Onaangename en schadelijke uitstoot van geur veroorzaakt een hoop overlast.

Ga terug naar het overzicht
---1

Gerichte aanpak geuroverlast in de industrie

Onaangename en schadelijke uitstoot van geur veroorzaakt een hoop overlast. Voor het milieu maar zeker ook voor uw medewerkers. In samenwerking met Geurbestrijding Nederland helpen wij u om geuren te bestrijden en overlast te stoppen.

Geurfiltratie combineren met HVAC

Industriële klimaatbeheersing wordt vaak gecombineerd met geurbestrijding. Een goed voorbeeld daarvan is geurbestrijding in combinatie met warmteterugwinning.

Zo maakt geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen integraal onderdeel uit van een duurzame klimaattechnische oplossing en kan het zelfs in aanmerking komen voor subsidie. Lees verder Subsidies voor duurzame energie en energiebesparing | Lutec Luchttechniek BV

Geurfiltratie combineren met HVAC

Een advies op maat voor geurbestrijding

Geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen zijn met name interessant voor de voedselverwerkende industrie (denk aan frituren, drogen, roken en visverwerking), de afval verwerkende industrie en de zware industrie met hoge geur- en VOS-emissies.

In welke industrie u ook werkzaam bent, LUTEC levert de juiste oplossing om geuremissie als gevolg van productieprocessen te neutraliseren.  Onze specialisten bepalen op basis van uw werkzaamheden en uw specifieke situatie de juiste techniek om de geuroverlast te bestrijden.

Een advies op maat voor geurbestrijding

Meer weten over de aanpak van geuroverlast? Neem contact met ons op of lees verder op Geurbestrijding voor de industrie | LUTEC Luchttechniek | Lutec Luchttechniek BV