Werken en leren
Werken en leren

Een opleiding combineren met werken in de praktijk is bij ons ook mogelijk

Erkend leerbedrijf

LUTEC Luchttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met SBB - Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven – en MAKE Center - dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de maakindustrie samenwerken en van elkaar leren. 

Zo delen wij onze passie voor techniek en dragen we bij aan de toekomst van het vakmanschap. Tegelijkertijd ben jij er als stagiaire zeker van dat je de beste praktijkbegeleiding krijgt. 
 
Lees hier over de ervaringen van één van onze collega's met het MAKE Center.

Stageplekken

Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires die een technische opleiding volgen en een uitdagende stageperiode in de lucht- en klimaattechniek wel zien zitten!

Lijkt het je wat? Op stagemarkt.nlleerbanenmarkt.nl en MAKE Center vind je een overzicht van de beschikbare stageplaatsen en leerbanen. Of neem contact met ons op door te bellen met 0318-743180 of een e-mail te sturen naar pz@lutec.nl.

Stageplekken

MAKE Center

Door te experimenteren en te doen, leer je sneller. De mensen van MAKE Center in Nieuwegein zetten zich 100% in voor de instroom, doorstroom en ontwikkeling van vakmensen in de maakindustrie. Met hun opleidingen en cursussen zorgen ze ervoor dat je een Leven Lang kunt Ontwikkelen (LLO).

Bekijk de video (links) of klik door naar de website van MAKE Center: LUTEC Luchttechniek - MAKE Center 

MAKE Center

Lijkt het je leuk om in ons dynamische, collegiale bedrijf aan de slag te gaan? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar pz@lutec.nl.