2de monteur
2de monteur

Wil jij graag door het hele land werken en vind je het leuk om op verschillende plekken te komen? Sluit je dan aan bij één van onze montageteams!

Als 2e monteur ga je dagelijks op pad met je collega(s) om industriële afzuiginstallaties (afzuigsystemen en/of luchtkanalen) te monteren. Samen met de chef monteur vorm jij één team.

Je werkt door heel Nederland, maar het kan ook voorkomen dat we voor onze klanten net de grens over gaan!

 

Werken bij LUTEC is terecht komen in een no-nonsens en informele bedrijfscultuur. Er is genoeg ruimte voor eigen initiatief en waarin we als team elkaar helpen en ondersteunen. Je wordt met open armen ontvangen en daarmee onderdeel van onze succesvolle en snelgroeiende onderneming, waar iedereen hard werkt en zich verantwoordelijk voelt voor wat hij doet. Tegelijkertijd is er tussendoor voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor en ontspanning. Ook wordt er, samen met onze PéVé, regelmatig tijd vrij gemaakt voor diverse activiteiten zoals de vrijdagmiddag borrel, jaarlijkse barbecue, kerstborrel en meer leuke activiteiten!

Maar werken bij LUTEC doe je ook:

  1. Voor een super afwisselende baan
  2.  Voor een goed salaris afhankelijk van werkervaring en/of opleiding
  3. Voor een vast contract (na proeftijd van 2 maanden)
  4. Voor 200 uur verlof op basis van fulltime dienstverband en een goed pensioen
  5. Als je graag samenwerkt met enthousiaste collega’s
  6. Als het met jouw doorzettingsvermogen en leergierigheid wel goed zit
  7. Als je affiniteit met techniek hebt
  8. Als je in het bezit bent van VCA of bereid bent om deze te halen

 

Heb jij minimaal1 jaar ervaring in een soortgelijke functie, in de installatiebranche of bouw of wil jij je hierin verder ontwikkelen en is er met jouw technisch inzicht niks mis? Stuur dan je CV met motivatie naar Nanette van der Mark via pz@lutec.nl of bel 0318-743180.

Maar werken bij LUTEC doe je ook:

Over ons

LUTEC Luchttechniek levert doormiddel van geavanceerde luchttechnische oplossingen een schoon- en gezond werkklimaat. Wij geven daarvoor het advies, leveren en monteren de oplossing en onderhouden die uiteraard ook. Dit doen we in uiteenlopende industriële branches van metaal- tot de voedingsmiddelen industrie. Ons team bestaande uit professionele vakmensen met een flinke dosis enthousiasme, zorgen elke dag voor een optimaal werkklimaat voor onze klanten. Een schoon en een gezonde werkklimaat creëren, staat bij ons hoog in het vaandel.

Door onze innovatieve oplossingen, op het gebied van industriële klimaattechniek, hebben we inmiddels een fors assortiment ontwikkeld aan eigen oplossingen en producten en een unieke positie in de markt verworven. Mede hierdoor wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan een geoptimaliseerde productiviteit.

Vervuilde lucht met dampen of stof of van onaangename temperatuur dan wel luchtvochtigheid heeft nadelige gevolgen voor uw personeel en machines. Een goede afzuig- dan wel klimaatinstallatie is daarom van groot belang.

LUTEC Luchttechniek zorgt sinds jaar en dag voor oplossingen met afzuiginstallaties die zeker niet ingewikkeld of kostbaar hoeven te zijn. Voor een betrouwbare en betaalbare afzuiginstallatie kunnen klanten bij LUTEC Luchttechniek terecht.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal, maken wij afzuiginstallaties met eigen montageteams door heel Nederland en België, daarbij gaan we voor onze klanten uiteraard ook verder de grens over.

 

Over ons

Contact:

Is dit dé baan voor jou? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je CV met motivatie naar Nanette van der Mark. Zij is te bereiken via: pz@lutec.nl of 0318-743180.

Contact: