Klimaattechniek binnen de metaalindustrie

Bent u werkzaam in de metaalsector? Dan herkent u vast de problemen met de luchtkwaliteit in uw productiehal: Vervuiling door lasrook en olienevel, stank, tocht en (te) hoge of wisselende temperaturen.  Uw medewerkers in de productiehal hebben te maken met vaak ongezonde werkomstandigheden. En ook de machines lijden onder de aanslag van stof en vuil. Lijkt een schoon en gezond werkklimaat niet haalbaar in ruimtes waar veel gelast, gefreesd, geslepen en geboord wordt? Gelukkig biedt de juiste klimaattechniek tegenwoordig veel verschillende soorten oplossingen voor de problemen.

Goede klimaattechniek brengt vele voordelen!

Luchtbehandelingssystemen voor een prettig werkklimaat

Bent u op zoek naar het juiste klimaatsysteem om problemen op het gebied van binnenklimaat en vervuiling te verhelpen? Dan kunnen wij u zeker helpen. De LUTEC specialisten realiseren o.a. bij metaalverwerkers een veiliger, schoner en prettiger werkklimaat. Een ruimte die voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van concentratie lasrook. Maar ook een ruimte waar medewerkers graag werken. Waar mens én machines profiteren van een schone en veilige werkomgeving. 

Luchtbehandelingssystemen voor een prettig werkklimaat

Advies op maat voor optimale luchtkwaliteit

Uw bedrijf is uniek. Daarom levert LUTEC geen standaard oplossingen. Wij baseren onze adviezen op de resultaten van metingen binnen uw productieruimte. Meten is weten, en de cijfers helpen ons (en u) om situaties helder inzichtelijk te maken en te kiezen voor het juiste systeem in uw situatie. We trekken er graag tijd voor uit om onze expertise voor u in te zetten. Uiteraard gaat dat in nauw overleg. Zo komen we samen tot het maximaal haalbare resultaat. 

Advies op maat voor optimale luchtkwaliteit

Een ruimte waar medewerkers graag werken.

Onze adviezen en werkzaamheden op het gebied van klimaattechniek richten zich op een duurzame relatie met onze klanten. Dus houdt het contact niet op na de oplevering van een systeem. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om middels een service- / onderhoudscontract uw installatie in optimale conditie te houden.

Maar wij denken ook graag verder met u mee. Want wij beseffen ons dat uw bedrijf zich verder ontwikkelt. Dus voert u na een jaar veel meer laswerk uit? Of komen er overige werkzaamheden bij die van invloed zijn op de luchtbehandelings- / klimaatinstallatie? LUTEC denkt met u mee en geeft eerlijk en deskundig advies. Zodat u hoge kosten voorkomt en altijd verzekerd bent van een gegarandeerd goed werkklimaat. Benieuwd naar onze adviezen voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend advies van onze specialisten

Projecten klimaattechniek binnen de metaalindustrie

Specifiek op zoek naar oplossingen / voorbeelden binnen de CNC-branche?

Lees hier meer

Onze klanten in de metaalindustrie

Vragen? Neem contact op.

Vragen? Neem contact op.

Bel  0318-743 100 of mail naar info@lutec.nl

Ga naar contact