Systeemintegratie.
Oplossingen

Systeemintegratie.

Systeemintegratie voor intelligente besturing van de klimaattechnische installaties in uw productiehal.

Vragen over Systeemintegratie.
Systeemintegratie.

Systeemintegratie biedt inzicht in de processtromen

De diverse disciplines in een totaal klimaattechnisch systeem staan tegenwoordig niet langer op zichzelf. En dat is logisch. Want door de diverse systemen te koppelen en met elkaar te verbinden, zijn grote voordelen te behalen. Denk hierbij aan:

  • Efficiency
  • Gebruikersgemak
  • Kostenbesparing

Systeemintegratie geeft u belangrijke inzichten in processtromen. Het stelt u bovendien in staat eenvoudig analyses te maken op uw business. Onze oplossingen kennen uitstekende mogelijkheden voor integratie. Daarbij laten we niet alleen de processen binnen het klimaattechnische systeem op elkaar aansluiten. Ook is het mogelijk om op eenvoudige wijze informatie uit te wisselen met andere systemen.

Systeemintegratie biedt inzicht in de processtromen

Innovatieve besturingstechniek

Hierbij moet gedacht worden aan Modbus of Bacnet koppelingen. Ook PN-PN coupling met universele andere systemen is mogelijk. Onze automatiseringsafdeling is in staat om via de meest gangbare protocollen informatie beschikbaar te stellen en uit te wisselen met uw eigen systemen. Zo wordt uw klimaatsysteem of ontstoffingsoplossing onderdeel van het proces.

Intelligente besturingstechniek en slimme industriële sensoren bewaken de processen binnen onze installaties. Hierbij maken wij gebruik van Siemens componenten. Zo kunnen wij een hoge mate van continuïteit  garanderen. Want u wilt natuurlijk altijd in control zijn!

Met behulp van web-based applicaties en visuele HMI-schermen (touch-screen met ingebouwde processor) leveren wij u de gewenste data. En u beschikt via een app op uw telefoon of door automatische berichtgeving altijd over de juiste real-time informatie!

 

Innovatieve besturingstechniek

Systeem engineering

LUTEC beschikt over een engineeringsafdeling met experts op het gebied van elektro- en besturingstechniek. Zij maken de ontwerpen en bouwen de besturingskasten. In nauwe samenwerking met onze serviceafdeling worden de webbased services ondersteund en aangeboden aan u als gebruiker.

Systeem engineering

Kennismanagement

Wilt u altijd en overal inzicht in wat er binnen uw bedrijf gebeurt? Onze systemen realiseren dit; in elk geval wat het klimaat in uw productiehal betreft.

Systeemintegratie op maat voor uw organisatie neemt u veel werk uit handen en levert interessante inzichten. Creëer, gebruik en beheer de informatie die uw klimaatsysteem of ontstoffingsinstallatie u kan leveren. Zonder dat u er omkijken naar heeft en mét gegarandeerde beschikbaarheid.

Kennismanagement

Heeft u nog vragen over deze oplossing of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem tijdens kantooruren contact met ons op via 0318-743 100 of mail naar info@lutec.nl

Ga naar contact