Service & Onderhoud
Service & Onderhoud

Uw duurzame installatie optimaal laten functioneren? Ons Serviceteam staat voor u klaar!

Service & Onderhoud

Lutec Luchttechniek stopt niet nadat een project is opgeleverd.

De aankoop van een duurzame installatie vergt onderhoud om ongewenste stilstand te voorkomen. Steeds meer zien we dat Technische diensten worden ingezet om de procesgerelateerde machines maximaal te laten functioneren. Naar ondergeschikte installaties zoals luchttechnische klimaatinstallaties wil men het liefst niet omkijken. 

LUTEC Service & Onderhoudsteam

Om deze reden is ons Service en Onderhoudsteam constant in doorontwikkeling. We kijken per relatie waar de behoefte voor ondersteuning ligt en passen hier de interventietijden en contracten op aan. Een onderhoudscontract biedt voorrang op niet-contractanten, waarmee we u altijd op een korte termijn kunnen ondersteunen. Indien noodzakelijk op afstand of op locatie.

Dit geldt niet alleen voor onze eigen installaties maar we hebben in meer dan 30 jaar een brede basis van verschillende installaties opgebouwd waarmee we uw wens als servicepartner in de lucht- en klimaattechniek kunnen vervullen.

Inmiddels kunnen we bij de actuele installaties meekijken op afstand. De actuele werking van uw installatie wordt weergegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde app.

Wenst u verder inzicht in bovenstaande mogelijkheden, raadpleeg uw adviseur.

LUTEC Service & Onderhoudsteam

Luchtkwaliteitsmeting

Steeds vaker willen klanten aantonen dat ze beschikken over een goed werkende installatie hebben die voor de medewerkers goede werkomstandigheden bieden. Om deze reden kan LUTEC indicatief een luchtkwaliteitsmeting doen. We zijn geen arbeidshygiënisten en om deze reden doen we dit indicatief ter kennisgeving. Er wordt een rapport opgesteld dat wordt gedeeld met de klant. Die kan dit rapport gebruiken als interne memo richting medewerkers.  

Lees in onze kennisbank meer over luchtkwaliteitsmetingen.

Luchtkwaliteitsmeting

Spare parts

Tijdens onderhoudswerkzaamheden worden er regelmatig slijtdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard altijd na overleg met de klant. Hiermee kunnen wij de instandhouding en uptime /beschikbaarheid van uw installaties waarborgen. 

Filters

Jarenlang heeft LUTEC ervaring opgedaan met de grootste filterproducenten ter wereld. Dit heeft ons op het punt gebracht dat we goede filters tegen een juiste marktprijs kunnen aanbieden. Dit geldt niet enkel voor onze eigen filterkasten maar ook voor lasrookfilters en stoffilters van verschillende producenten. Neem contact op met één van onze medewerkers voor uw vraag.

Filters

Benieuwd naar onze filters, een voorbeeld luchtkwaliteitsmeting of de servicecontracten? Neem tijdens kantooruren contact met ons op via ons servicenummer: 0318-743 170 of mail naar service@lutec.nl

Ga naar contact