HVAC systeem voor optimale klimaatbeheersing
Oplossingen

HVAC systeem voor optimale klimaatbeheersing

Een optimale klimaatbeheersing met HVAC systemen voor een aangenaam werkklimaat in bedrijfshallen

Vragen over HVAC systeem voor optimale klimaatbeheersing
HVAC systeem voor optimale klimaatbeheersing

HVAC systeem: voor een aangenaam binnenklimaat in bedrijfshallen

HVAC richt zich in onze branche met name op het realiseren van een gezond en aangenaam werkklimaat binnen de industriële productielocatie. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat op kantoren een gezonde luchtkwaliteit heerst, met een aangename temperatuur en zonder tocht. Maar voor werknemers binnen productieruimten is een dergelijk gezond binnenklimaat in de bedrijfshal vaak ver te zoeken. Stof, hitte en stank door productieprocessen, en een gebrek aan frisse lucht kenmerken vaak hun arbeidsomstandigheden.

Kunt u uw personeel een goed en behaaglijk werkklimaat bieden? Dan heeft u als werkgever een streepje voor. Gekwalificeerd personeel is schaars en werknemers zijn in de positie om (hoge) eisen te stellen  aan hun werkomgeving.

LUTEC heeft de juiste know-how in huis om ook binnen de industriële sector een gezond binnenklimaat te realiseren. Hiervoor passen we verschillende technieken toe:

  • (industriële) Verwarming (Heating)
  • Ventilatie (Ventilation)
  • (industriële) Koeling (AirConditioning / Cooling)
HVAC systeem: voor een aangenaam binnenklimaat in bedrijfshallen

Wat betekent HVAC voor uw bedrijf?

Ventilatie (zowel natuurlijke ventilatie als mechanische ventilatie) zorgt enerzijds voor toevoer van schone en verse lucht. Anderzijds zorgt het ook voor de afvoer van vervuilde lucht. Door deze lucht direct of indirect te verwarmen zijn we in staat in de winter een behaaglijke temperatuur te realiseren. In de zomer koelen we deze lucht met hetzelfde doel. Deze technieken voor industriële verwarming en koeling samen maken een HVAC systeem. Uiteraard is elke situatie weer anders en vergt ieder project een andere aanpak. U gaat voor duurzaam? Uiteraard  gaan wij hierin mee. Bij voorbeeld door toepassing van warmteterugwinning en natuurlijke processen in het klimaatsysteem. De moderne technieken en onze expertise maken het mogelijk om de systemen geheel op elkaar af te stemmen en vanuit één unit te besturen. Hiermee bespaart u tijd én geld!

Wat betekent HVAC voor uw bedrijf?

HVAC en Deltaplan Ventilatie: de rol van ventilatie in de strijd tegen Covid-19

Dat ventilatie een belangrijke rol speelt in de verspreiding van het Corona-virus mag ondertussen duidelijk zijn. Meer weten over dit onderwerp, over hoe virusverspreiding via lucht in z'n werk gaat, wat het Deltaplan Ventilatie inhoudt en hoe UV-C desinfectie kan bijdragen aan de bestrijding van virussen?

>> Lees ons nieuwsbericht Deltaplan Ventilatie in relatie tot Covid 19

Klimaatbeheersing binnen de werkomgeving - op maat voor u

Onze adviseurs en engineers ondersteunen u graag bij het maken van een geoptimaliseerd plan. Via een engineeringsopdracht analyseren wij eerst uw bestaande productieomgeving. Wij voeren metingen uit en brengen alle processen van de omgeving in kaart. Daarna brengen wij een rapport uit met alle oplossingsrichtingen. Dit wordt met u besproken en uiteindelijk rolt hier een totaal plan uit, speciaal voor u op maat afgestemd.  Ook na de installatie en testfase kunt u op ons blijven rekenen. Onze service-afdeling staat voor u klaar bij vragen of eventuele aanpassingen!

Klimaatbeheersing binnen de werkomgeving - op maat voor u

Het juiste HVAC systeem voor optimale prestaties

HVAC oplossingen zijn niet meer weg te denken uit de moderne productiefaciliteiten. Een goed doordacht HVAC klimaatsysteem resulteert immers in een hogere productiviteit en een betere moraal onder uw werknemers. Gunt u uw medewerkers een klimaat waarin zij zich comfortabel voelen en waar uw machines optimaal renderen?

Het juiste HVAC systeem voor optimale prestaties

Heeft u nog vragen over deze oplossing of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem tijdens kantooruren contact met ons op via 0318-743 100 of mail naar info@lutec.nl

Neem contact op!