Advies over solderen?
13 juni 2024

Advies over solderen?

Ventileer voldoende!

Ga terug naar het overzicht

Ventileer voldoende tijdens het solderen

Let bij solderen op voldoende ventilatie in de werkruimte. Juist bij langdurige werkzaamheden kunnen door het vloeimiddel dampen ontstaan die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Maakt u gebruik van een geautomatiseerd soldeersysteem of soldeert u handmatig en zoekt u een oplossing voor het afzuigen en filteren van de schadelijke gas/stofmengsels die voldoet aan de vereisten van uw processen en situatie op locatie?

LRA bij uitstek geschikt voor filtering soldeerrook

De LRA is een mobiele afzuigunit die het hele scala aan soldeerrookafzuiging en dampfiltratietechnologieën omvat. Zowel op handmatige werkplekken als in geautomatiseerde en semi-geautomatiseerde productie.

De units zijn modulair en nemen weinig ruimte in. De afzuigcapaciteit is traploos regelbaar. Dankzij de hoge mate van reiniging kan het gefilterde, schone gas teruggevoerd worden naar het werkgebied (operatie met gerecirculeerde lucht). Dit voorkomt warmteverlies

LRA bij uitstek geschikt voor filtering soldeerrook

De negen voordelen van de LRA

1️⃣ Verplaatsbaar.
2️⃣ Neemt weinig ruimte in.
3️⃣ Modulair systeem.
4️⃣ Traploos regelbaar.
5️⃣ Geïntegreerde vacuümstabilisatie.
6️⃣ Indicator voor geladen deeltjesfilter: optische visualisatie.
7️⃣ Interface M12: standaardconfiguratie, op afstand AAN/UIT.
8️⃣ Installatie van afzuigarmen (Ø 50, 75, 80) voor één tot vier afzonderlijke werkplekken.
9️⃣ Bedrijfsstatus, filterverzadiging 80% en 100%.

 

De negen voordelen van de LRA

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op: 0314 743100 of kijk op Mobiele afzuig- en filtratietechnologie voor gas/stofmengsels afkomstig van soldeerrook model LRA - LUTEC Luchttechniek voor meer informatie.