AI toepassingen in de voedingsindustrie
07 maart 2024

AI toepassingen in de voedingsindustrie

Onlangs bezochten wij het mini-congres over de toepassingen van de Artificial Intelligence revolutie voor de voedselverwerkende en -producerende industrie.

Ga terug naar het overzicht

Airtificial Intelligence voor de Food Industry

Dit mini-congres, georganiseerd door OSV en Mikrocentrum, bood ons de kans om kennis op te doen over AI-toepassingen in de voedingsindustrie en hoe deze kunnen bijdragen aan efficiëntieverbetering en kostenreductie.

Elkaar persoonlijk ontmoeten

Het netwerk OSV, waarvan wij sinds enige tijd lid zijn, richt zich op beslissers in de voedingsindustrie. Leden ontvangen het vakblad Voedingsindustrie en bovendien organiseert OSV 10 bijeenkomsten per jaar. Zeker in dit digitale tijdperk is het van groot belang om elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten.

Elkaar persoonlijk ontmoeten

De beste manier

Zelf kiezen wij tijdens een adviesgesprek over een HVAC oplossing doorgaans ook altijd voor de persoonlijke benadering. Een afspraak om ter plaatse de situatie op te nemen is de beste manier om een deskundig en eerlijk advies uit te kunnen brengen.

Van familiebedrijf tot multinational, we nemen graag de tijd om onze expertise voor u in te zetten. Iedere fabriek is uniek. LUTEC biedt luchttechnische maatwerkoplossingen voor een veilige, schone en prettige werkomgeving.

De beste manier

Zullen we eens persoonlijk kennismaken?

Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere en innovatievere voedingsmiddelenindustrie.

Raadpleeg vrijblijvend onze adviseurs!