Een gezond 2024 gewenst!
01 januari 2024

Een gezond 2024 gewenst!

Wij bedanken al onze relaties voor het vertrouwen en wensen u toe dat dit nieuwe jaar u in alle opzichten voorspoed, geluk en gezondheid brengt.

Ga terug naar het overzicht

Het nieuwe jaar is van start!

Wij - Gerwan van Dijk en Peter Jansen – bedanken al onze relaties voor het vertrouwen en wensen u toe dat 2024 u in alle opzichten voorspoed, geluk en gezondheid brengt.

En bij gezondheid hoort zeker ook een gezond binnenklimaat. Heeft u plannen om uit te breiden of problemen met het klimaat in uw productieruimte? Realiseer direct uw eerste goede voornemen en maak nu een afspraak met ons.

Een advies gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in industriële klimaatbeheersing (HVAC) en nemen ter plaatse de situatie op zodat u verzekerd bent van een eerlijk advies, op maat voor uw fabriek.

Samen met ons team zetten we ons iedere dag opnieuw in om onze klanten persoonlijke service te bieden. Vanaf de eerste kennismaking, gedurende de realisatie van het project, tot en met de aftersales.

Een advies gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring

Voor een gezond binnenklimaat

Bent u actief in de voedingsmiddelenbranche of de maakindustrie? Met onze jarenlange kennis en ervaring bieden we oplossingen die werken.

We zijn bereikbaar op 0318-743100 of 

Neem contact met ons op!