Fijne samenwerking met MAKECenter
11 april 2023

Fijne samenwerking met MAKECenter

LUTEC Luchttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met MAKE Center

Ga terug naar het overzicht

Fijne samenwerking met MAKECenter

LUTEC Luchttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met @MAKE Center - dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de maakindustrie samenwerken en van elkaar leren. 

Passie voor techniek

Zo delen wij onze passie voor techniek en dragen we bij aan de toekomst van het vakmanschap. Tegelijkertijd ben jij er als stagiaire zeker van dat je de beste praktijkbegeleiding krijgt. 

Passie voor techniek

Top begeleiding

In 2020 boden wij een van onze collega’s de kans om bij MAKE Center de MBO4-opleiding Technicus Service en Onderhoud (Mechatronica) te volgen. “De begeleiding bij MAKE Center is echt top”, vertelt hij. Ze regelen alles en kijken echt naar jou als persoon. Welke rol past bij jou en zit je dan goed op je plek bij het stagebedrijf?

Top begeleiding

Leren in de praktijk

Terugkijkend op zijn ervaring met MAKE Center springt vooral de communicatie er met kop en schouders bovenuit. “De communicatie tussen MAKE Center, LUTEC en mijzelf was altijd prettig. Wat mij betreft alle credits voor mijn begeleider van MAKE Center, Herman de Boer.” Nu begeleidt hij zelf weer stagiaires.

Leren in de praktijk

Werken en leren combineren

Heb jij ook passie voor techniek en wil jij graag werken en leren combineren? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het hele artikel lezen? Klik dan gauw door: Ervaringen met MAKE Center | Lutec Luchttechniek BV