Gasloos koelen en ventileren
03 mei 2022

Gasloos koelen en ventileren

Verantwoord koelen in het Nederlandse klimaat, dat is wat u wenst voor uw bedrijf. En als daarbij direct bespaard kan worden op de gebruikskosten (gas), dan is dat pure winst!!!

Ga terug naar het overzicht

Gasloos koelen en ventileren

Verantwoord koelen in het Nederlandse klimaat, dat is wat u wenst voor uw bedrijf. En als daarbij direct bespaard kan worden op de  gebruikskosten (gas), dan is dat pure winst!!!

✅ Het klimaat wordt warmer. De behoefte aan koeling neemt toe, juist in productieomgevingen.

✅ Altijd 100% kunnen ventileren is noodzakelijk (leerzame les COVID-19).

✅ Energieprijzen stijgen. Investeringen worden véél sneller terugverdiend.

(Indirect-) adiabatische koeling biedt uitkomst. Dit duurzame koelconcept is uitsluitend gebaseerd op koelen met water (adiabatische bevochtiging) en wordt, om tot optimale omstandigheden te komen, aangevuld met een warmtepomp.

Naast de hoogste effectiviteit in de zomerperiode heeft het systeem, afhankelijk van de keuze in techniek, als groot voordeel dat het ventilatievolume ’s winters niet gereduceerd hoeft te worden. Zo realiseert u het hele jaar door – en zeker ook in de winter - de hoogste luchtkwaliteit.

Met de totaaloplossing van LUTEC Luchttechniek koelt de Nederlandse industrie
duurzaam en comfortabel.

👉 Waarom Indirect adiabatische koeling efficiënter is? Lees het hier: Duurzame koeling, optimale ventilatie en van het gas af. | Lutec Luchttechniek BV

Duurzaam koelen én van het gas af.
Het kan!

Neem contact met ons op!