Gezonde werkomgeving voor Jetstone
28 maart 2023

Gezonde werkomgeving voor Jetstone

Met een flinke upgrade is de stofafzuiginstallatie weer up-to-date.

Ga terug naar het overzicht

Gezonde werkomgeving voor Jetstone

Bij Jetstone worden hoogwaardige natuurstenen werk- en aanrechtbladen gemaakt. De materialen die hierbij gebruikt worden, zijn o.a. natuursteen, composiet, keramiek en dekton.

Al in 2007 realiseerden wij voor Jetstone een stofvrije omgeving met centrale afzuiging. Door een toename in de werkzaamheden bij Jetstone hebben wij recent deze stofafzuiginstallatie ge-upgrade. 

Stofvrije omgeving

De centrale afzuiging die wij in 2007 voor Jetstone realiseerden, is niet alleen in de aanschaf interessant maar zeker ook in relatie tot de gebruikskosten.

LUTEC legde een centraal stofafzuigsysteem aan met in totaal 15 afzuigpunten. Ter hoogte van de werkplekken werden speciale boxen geplaatst, waarop naast de handgereedschappen ook een vloerreinigingsset aangesloten kan worden.

Stofvrije omgeving

Upgrade stofafzuiging

Door een toename in de werkzaamheden bij Jetstone hebben wij recent de stofzuiginstallatie onder de loep genomen. Met een flinke upgrade is de installatie weer passend gemaakt op de huidige activiteiten. Het zuigvermogen is flink opgeschroefd en de besturingstechniek vervangen.

Upgrade stofafzuiging

Meer weten over stofafzuiging?

Wenst u ook een stofvrije omgeving voor uw medewerkers? In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand.

Neem contact met ons op!