Heavy Industry Airco’s
27 juni 2023

Heavy Industry Airco’s

Efficiënt en breed toepasbaar: de duurzame airconditioners / warmtepompen (lucht-lucht) van Mitsubishi Heavy Industries.

Ga terug naar het overzicht

Hoge kwaliteit voor de industrie

De Heavy Industrie Airco’s koelen perfect kleinere tot middelgrote industriële ruimtes. In combinatie met de juiste luchtverdeling is een gelijkmatige koeling gegarandeerd. In de warmtepomp uitvoering bieden ze tevens een duurzame wijze van verwarmen.

Anticiperen

Gelijkmatige koeling is gegarandeerd met deze lucht-lucht warmtepomp. De gevoelige temperatuursensoren peilen voortdurend de omgeving en passen de lucht- en temperatuurstroom hierop aan. Het systeem ‘wacht’ dus niet tot er een bepaalde temperatuur wordt bereikt om in actie te komen. 

Omkeren

Met de hyper inverter regeling wordt de ingestelde temperatuur nog sneller en efficiënter bereikt. Afhankelijk van het gekozen type kan een warmtepomp ook (bij)verwarmen. Ook bij extreme koude buiten, tot wel 15 graden onder nul.

Zuiveren

Het binnendeel van de satellietmodellen wordt vaak gecombineerd met een airsock voor een nog betere luchtverdeling. Het ingebouwde filtersysteem zorgt voor schone lucht. Zo geniet u het jaar rond van de ideale temperatuur en luchtvochtigheid. 

Voordelen van de Heavy Industry Airco’s

☑️ Comfortabel

☑️ Energiezuinig

☑️ Geluidsarm

 

Voor meer informatie Airconditioning voor de industrie (lutec.nl)

Of neem contact met ons op: 

Voordelen van de Heavy Industry Airco’s