Lucht met liefde
24 oktober 2023

Lucht met liefde

Praktische oplossing voor het terugdringen van damp en warmte.

Ga terug naar het overzicht

Aangenaam werkklimaat voor werknemers

Tijdens de productie van stroopwafels komt de nodige damp en warmte vrij. Om een aangenaam werkklimaat te creëren koos Markus en Markus Stroopwafels voor een praktische oplossing.

Met liefde gebakken

Bij Markus & Markus worden de lekkerste stroopwafels met liefde gebakken. Hierbij komt veel handwerk te pas. Mensenwerk dus en voor die mensen wil Markus & Markus goed zorgen.

Daar hoort een prettig binnenklimaat bij. Bij de productielijn van de kleine stroopwafels komt de nodige damp vrij. De ruimte is laag waardoor de damp en warmte blijven hangen wat niet bevorderlijk is voor het werkklimaat in de ruimte.

Met liefde gebakken

Eenvoudig en doeltreffend

De oplossing is even eenvoudig als doeltreffend. Met een modulair opgebouwde RVS afzuigkap worden de vrijkomende dampen afgevangen. Een ventilator speciaal voor corrosieve gassen zorgt voor de luchtafzuiging.

Eenvoudig en doeltreffend
Ook een advies op maat voor uw productielocatie?

Ook een advies op maat voor uw productielocatie?

Net als Markus & Markus hebben wij liefde voor ons vak. Met onze liefde voor lucht creëren wij een optimaal werkklimaat voor mens en machine in uiteenlopende industriële branches. Iedere industrie heeft zijn eigen prioriteiten, uitdagingen en eisen. Daarom geven wij altijd een advies op maat. Air for Quality.

Neem contact met ons op!