Luchtbehandeling specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie
06 oktober 2022

Luchtbehandeling specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie

Voor de kwaliteit van uw producten is luchtkwaliteit essentieel. Zeker in de voedselverwerkende industrie.

Ga terug naar het overzicht

Luchtkwaliteit is essentieel voor de kwaliteit van uw producten. Zeker in de Food Industry.

Alleen bij optimale luchtcondities zijn zaken als houdbaarheid van de producten, optimale snelheid van het productieproces en de juiste condities voor ingrediënten te garanderen.

Een luchtbehandelingsinstallatie voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie wordt daarom in de basis ontworpen volgens VDI 6022 hygiëne richtlijnen. Zo is een luchtbehandelingskast voor de voedingsmiddelenindustrie onder meer vuilafstotend en schimmel- en bacteriewerend.

Realiseer het perfecte binnenklimaat

Het perfecte binnenklimaat realiseren voor uw eindproduct, uw productieproces, uw machines en uiteraard uw medewerkers. Het kan! Of u nu werkzaam bent in de aardappelverwerkende industrie, zuivelindustrie, bij een industriële bakkerij of anderszins, bij LUTEC bent u aan het juiste adres voor een perfect binnenklimaat.

Afhankelijk van de situatie en toepassing worden optimaal gedimensioneerde componenten ingezet voor:

  • Warmteterugwinning
  • Ventilatie
  • Filtering
  • Verwarming
  • Koeling

Lees hier verder Luchtbehandelingskast AIRTEC HP voor foodsector | LUTEC BV

Realiseer het perfecte binnenklimaat

Velen gingen u voor, waaronder bekende namen als: Remia, Peti BV, FISCe, De Graaf Bakeries en Amarant Bakkers. Kijk voor meer referenties en projectbeschrijvingen op Klimaatbeheersing in voedingsmiddelenindustrie | LUTEC BV

Kies ook voor de perfecte luchtkwaliteit en laat u adviseren. Bel onze adviseurs op 0318 743 100 of neem contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Vul het antwoordformulier in