23 april 2020

Maximale veiligheid in uw verblijfsruimte m.b.t. COVID-19

Ga terug naar het overzicht

Verspreiding COVID-19 ook via lucht

Als gevolg van COVID-19 zijn veel bedrijven zich aan het voorbereiden op de zogenoemde 1,5 meter samenleving. Afstand houden dus. Maar nu is duidelijk geworden dat COVID-19 óók via de lucht verspreid kan worden. Hierover komen verschillende publicaties al voorbij.

UVPE technologie voorkomt vermeerdering virussen

Als partner van Virobuster installeert LUTEC Luchttechniek BV al jaren met regelmaat industriële, luchttechnische installaties met daarin de UV-technologie verwerkt.

Deze UVPE-technologie van Virobuster zorgt ervoor dat het DNA van micro-organismen (schimmels, bacteriën en virussen) wordt geblokkeerd. Celdeling is hierdoor niet meer mogelijk en infectie/besmetting blijft uit. Het is wetenschappelijk onderbouwd dat deze techniek veel effectiever is dan mechanische filtertoepassingen.

De UVPE-technologie zetten wij in voor industriële toepassingen (o.a. voedingsmiddelenindustrie). Maar wij kunnen deze ook leveren voor kleinere ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen etc. Meer informatie en/of advies hierover? Wij zijn u graag van dienst!

Vragen? Neem contact met ons op.

Ga naar contact