Mooie uitzichten, mooie techniek
02 maart 2023

Mooie uitzichten, mooie techniek

Eén van onze collega’s stuurde ons deze foto tijdens het werken op het dak. “Met zulke mooie luchten, is het altijd prettig om het dak op te gaan.”

Ga terug naar het overzicht

Mooie luchten, mooie techniek

Eén van onze collega’s stuurde ons dit bericht: “Met zulke mooie luchten, is het altijd prettig om het dak op te gaan. Zeker als je dan mag sleutelen aan dit soort mooie projecten.”

Goed om te horen dat collega’s met zoveel plezier bij ons werken. Er is ruimte voor eigen initiatief en als het nodig is helpen we elkaar. Zoals met mooie foto’s.

Samenwerken als één team

Net als in het voetbal werken we samen als één team. Wist je trouwens dat we trotse sponsor zijn van De Graafschap? De nuchtere 'Achterhoekse' mentaliteit, de saamhorigheid en het aanpakken passen goed bij ons bedrijf. 

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Deze collega’s vertellen je er graag meer over: Klik hier en lees verder

Samenwerken als één team

Lutec Luchttechniek, Air For Quality

Wil jij ook een schoon en gezond werkklimaat realiseren voor onze klanten in de voedingsmiddelen- en de maakindustrie? Kijk dan op Vacatures | Lutec Luchttechniek BV en maak kennis met LUTEC Luchttechniek.

Leef van de lucht en kom werken in een dynamische omgeving met leuke collega’s.

Lutec Luchttechniek, Air For Quality