Het onmogelijke realiseren
30 mei 2023

Het onmogelijke realiseren

Ervaart u problemen met de kwaliteit van de binnenlucht in uw productielocatie?

Ga terug naar het overzicht
---1

Het onmogelijke realiseren

Ervaart u problemen met de kwaliteit van de binnenlucht in uw productielocatie? En zijn er al diverse ‘specialisten’ geweest die geprobeerd hebben een oplossing te bieden?

Peter Jansen van LUTEC Luchttechniek adviseert bedrijven in de maak- en de voedingsmiddelenindustrie.

Van betekenis zijn

“Mijn persoonlijke drijfveer is om van betekenis te zijn voor anderen. Regelmatig komen we bij bedrijven waar men problemen ervaart met de kwaliteit van de binnenlucht. Soms al jarenlang.

Vaak zijn er dan al diverse ‘specialisten’ geweest die geprobeerd hebben een oplossing te bieden. Ik word er blij van als wij - vaak relatief snel - een oplossing kunnen realiseren die wél werkt.”

Van betekenis zijn

Voor kleine en grote bedrijven

Van familiebedrijf tot multinational, LUTEC biedt luchttechnische maatwerkoplossingen voor een veilige, schone en prettige werkomgeving.

“Dankzij ons zeer hoge kennisniveau weten we ook grote bedrijven aan ons binden, ondanks dat ons bedrijf relatief bescheiden in omvang is. Vertrouwen is daarbij de sleutel tot succes.”

Voor kleine en grote bedrijven

Meer weten?

Lees dan verder op Oplossingen voor gezond werkklimaat | Lutec Luchttechniek BV of neem contact met ons op. Bel ons op 0318 743100 of klik op onderstaande link.

Voor een persoonlijk advies.