Welkom Daniël!
31 augustus 2023

Welkom Daniël!

Accountmanager Service & Onderhoud

Ga terug naar het overzicht
---1

Graag stellen we aan u voor

Ons gezellige team is uitgebreid met de komst van Daniël Moesbergen. Graag stellen we onze nieuwe accountmanager Service & Onderhoud aan u voor.

Regulier onderhoud en meer

“Ik vind het geweldig bij LUTEC”, vertelt de enthousiaste Daniël. “We realiseren mooie projecten bij interessante klanten. De eerste weken waren voor mij wat lastig omdat ik niet zo van het binnen zitten ben. Maar een gedegen inwerkperiode is natuurlijk belangrijk en inmiddels ben ik lekker de weg op om te adviseren over regulier onderhoud, verhuizingen, aanpassingen en uitbreidingen van industriële HVAC-klimaatinstallaties.

Regulier onderhoud en meer

Champions league

Daniël is de tweede oud-profvoetballer bij LUTEC. Toeval? “Of is het omdat industriële luchttechniek wel enigszins vergeleken kan worden met de champions league?”, oppert Daniël schalks. “In ieder geval werken we hier met elkaar samen als een goed geolied elftal.”

Zelf voetbalt Daniël niet meer maar nog altijd traint hij met veel plezier het team van zijn zoon. Samen met zijn vriendin en twee kinderen vormen ze een gezin dat graag muziek luistert en regelmatig een bezoekje brengt aan de bioscoop.

Champions league

Onderhoud industriële HVAC installatie

Als geboren en getogen Veenendaler is het bedrijf LUTEC voor de vijftigjarige Daniël een gerenommeerde naam. Zelf is hij het nieuwe aanspreekpunt bij LUTEC als het gaat om het onderhouden van uw luchttechnische klimaatinstallatie.

“Mijn werkwijze is om goed te luisteren naar de wensen van de klant en daar direct actie op te ondernemen”, vertelt Daniël. Neemt u de proef op de som?

Onderhoud industriële HVAC installatie

Een advies afgestemd op uw situatie?
Neem contact met ons op.

Bent u actief in de industrie en heeft u vragen over het onderhouden van uw luchttechnische HVAC-installatie? Of bent u voornemens aanpassingen aan uw klimaatsysteem te doen, uw productiecapaciteit uit te breiden of te verhuizen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies op maat dat volledig aansluit bij uw situatie.

Voor een persoonlijk advies.