One-stop-klimaatshopping
18 juli 2023

One-stop-klimaatshopping

De voedingsmiddelenbranche is een van onze ‘specialiteiten’.

Ga terug naar het overzicht

Maatwerkoplossingen voor optimale luchtkwaliteit

Nieuwe klanten zijn vaak verrast door de mate waarin wij bereid zijn om met hen mee te denken. En door de manier waarop wij dat doen.

Het grote voordeel is dat wij maatwerk oplossingen bieden specifiek voor de industrie. De voedingsmiddelenbranche is een van onze ‘specialiteiten’.

Hygiëne en voedselveiligheid staan voorop

Kwalitatieve lucht- en klimaattechniek zijn onmisbaar bij voedselveiligheid en hygiëne. Denk aan de eliminatie van ongewenste stoffen in de lucht, zoals stof, vettige dampen of bijvoorbeeld micro-organismen.

Wij overleggen met u en verdiepen ons goed in uw productieproces. 

Hygiëne en voedselveiligheid staan voorop

Pas daarna krijgt u van ons een deskundig en eerlijk advies waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen. Zo weet u zeker dat u kiest voor de luchttechnische oplossing die voor u het meest optimale resultaat geeft.

Na oplevering onderhouden we het systeem desgewenst ook voor u. Zo geniet u van een schoon en comfortabel klimaat én heeft u slechts een aanspreekpunt: one-stop-shopping.

Meer weten?

Wij zorgen voor optimale luchtkwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie. Meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op of lees verder op Klimaatbeheersing in voedingsmiddelenindustrie | LUTEC BV

Voor een persoonlijk advies.