Open dag Deliflor Hoogveld
14 november 2023

Open dag Deliflor Hoogveld

Zaterdag 25 november 2023 viert Deliflor Hoogveld de opening van hun hypermoderne stekbedrijf. Geïnteresseerd in techniek? Dan is dit een unieke kans!

Ga terug naar het overzicht

Feestelijke opening Deliflor Hoogveld

Sinds het voorjaar van 2023 is de nieuwbouw van Deliflor Hoogveld in productie en komen de eerste chrysantenstekken van de band rollen.

Met een filterinstallatie van LUTEC is Deliflor verzekerd van een gezonde luchtkwaliteit in de productiehal. Er staan 42 stekrobots opgesteld. Met een FM500 wordt het stof dat vrijkomt tijdens het productieproces aangezogen en gefilterd.

De gereinigde en schone lucht wordt gerecirculeerd om energie te besparen. Met toevoeging van verse zuurstofrijke lucht, welke gekoeld wordt in de warmere perioden.

FM filtert meer dan 99,9%

De robuuste en compacte FM500 filterinstallatie is bovenop een frame geïnstalleerd. Door deze opstelling is het mogelijk valleidingen toe te passen en zo het stof beneden in drums op te vangen.

De lucht wordt gefilterd met een afscheidingsgraad van meer dan 99,9% door de twintig filterpatronen. De neerwaarts gerichte luchtstroom staat garant voor de meest efficiënte wijze van filterreiniging en een perfecte stofafvoer.

FM filtert meer dan 99,9%

Komt u ook een kijkje nemen?

Na een intensieve periode van voorbereidingen en ontwikkeling is de innovatieve nieuwbouw van Deliflor Hoogveld nu operationeel. De grootste veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen ter wereld is trots op het resultaat en verheugt zich erop om u rond te leiden.

Zaterdag 25 november 20233 van 10:30 uur tot 17:00 uur gaat de deur wijd open voor iedereen die belangstelling heeft. 

Komt u ook een kijkje nemen?