Portaalkraan vanwege groeiende vraag
17 januari 2023

Portaalkraan vanwege groeiende vraag

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar meer en grotere schakelkasten hebben we een portaalkraan aangeschaft. Zo is het tillen en verplaatsen van grotere kasten en panelen een stuk eenvoudiger.

Ga terug naar het overzicht

Portaalkraan vanwege groeiende vraag

De afdeling besturingstechniek heeft zich de afgelopen tijd snel ontwikkeld. In 2022 hebben we ruim drie keer zoveel Rittal VX25 schakelkasten mogen leveren.

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar meer en grotere schakelkasten hebben we een portaalkraan aangeschaft. Zo is het tillen en verplaatsen van grotere kasten en panelen een stuk eenvoudiger en ergonomisch.

Verbetering werkklimaat

Deze elektrische kraan met 1.000 kg hijskracht heeft een flexibele hoogte van maximaal 3.60 meter, een breedte van 2.40 meter en is volledig verrijdbaar. De kraan beschikt over een loopkat om over de volledige breedte te kunnen hijsen en verplaatsen.

Ook voor onze eigen collega’s creëren we graag een aangenaam werkklimaat. Met deze innovatie dragen we bij aan het verbeteren van de werkomstandigheden en uiteindelijk dus aan de kwaliteit die wij u leveren.

Verbetering werkklimaat