Strijd om technisch talent gaat onverminderd door
12 maart 2024

Strijd om technisch talent gaat onverminderd door

Een aangenaam en gezond binnenklimaat. Ook dàt telt mee bij het aantrekken van vakmensen.

Ga terug naar het overzicht

Werven met aangenaam binnenklimaat

Steeds vaker zien we dat bedrijven waar wij het binnenklimaat hebben mogen realiseren, werven met argumenten als ‘Alle dagen 21oC’. Dat maakt ons trots, want daar doen we het natuurlijk voor!

Tech Barometer 2024

Veilig, schoon, gezond en comfortabel. En nog duurzaam ook. De Tech Barometer 2024 van ROVC Technische Opleidingen geeft inzicht in de maatschappelijke en economische gevolgen van het stijgende tekort aan vakbekwame technici in Nederland en toont onder meer aan dat de verantwoordelijkheid om te verduurzamen zwaar weegt voor technici.

Hét trendrapport van en voor technisch Nederland is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is het binden, boeien en behouden van technici.

Dat wilt u toch ook?

Vakkundig technisch personeel is en wordt steeds schaarser. Het is dus belangrijk om te zorgen dat uw medewerkers zich goed voelen in hun werkomgeving. Voor hun eigen werkplezier én om optimaal te kunnen presteren.

Maar er zijn meer voordelen. Wist u dat werknemers het werk zelfs mogen neerleggen bij hittestress? Lees er meer over op Zomer en winter een stabiel binnenklimaat (lutec.nl)

Bovendien is schone, geklimatiseerde lucht ook van invloed op de prestaties en de levensduur van uw machines.  

Dat wilt u toch ook?

Aangenaam kennis te maken

Als specialist in de industriële klimaatbeheersing engineeren we al vele jaren duurzame totaaloplossingen – ventileren, koelen, verwarmen en filteren - voor vele branches in de industrie. Zo bent u jarenlang verzekerd van optimale luchtkwaliteit voor mens en machine.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor een aangenaam binnenklimaat maken we graag kennis met u.

Aangenaam kennis te maken