Synergie van het LUTEC systeem binnen nieuwbouw in maakindustrie
09 april 2019

Synergie van het LUTEC systeem binnen nieuwbouw in maakindustrie

Ga terug naar het overzicht

Het is duidelijk: de huidige gunstige economische omstandigheden vormen een enorme stimulans voor de bouwsector. Ook in de maakindustrie worden uitgestelde (nieuw)bouwplannen steeds meer gerealiseerd en verschijnen er nieuwe productiehallen. En waar deze productiehallen vroeger vaak gekenmerkt werden door vervuilde,  bedompte lucht en met stof en vettige afzetting besmeurde machines en materieel, tegenwoordig zijn de hallen veelal schoon en fris.

Enerzijds is deze trend het gevolg van strengere regelgeving op het gebied van luchtkwaliteit. Gebouwen moeten voldoen aan hogere eisen op het gebied van onder andere kwaliteit en duurzaamheid. Maar meer nog dan het willen (en moeten) voldoen aan de regels, streven bedrijven naar een goed werkklimaat voor hun medewerkers. Technisch goed geschoold personeel is schaars en de mensen die je eenmaal aan boord hebt, wil je koesteren. Zorgen voor een aangenaam en schoon werkklimaat draagt daar in belangrijke mate aan bij. Bovendien leidt een goed doordacht werkklimaat tot een lager energieverbruik, een reductie van de Total Costs of Ownership en minder ongevallen.

LUTEC is dé specialist als het gaat om geïntegreerde luchttechnische installaties voor luchtzuivering in combinatie met klimaatbeheersing (koeling / verwarming). De totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersing gecombineerd met reiniging van vervuilde lucht zijn al in vele productiehallen toegepast.

Voorbeelden gerealiseerde projecten

Het bedrijf biedt maatwerk oplossingen voor productiehallen in vele sectoren.  We noemen graag een aantal voorbeelden:

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Neem contact op!