VX25 besturingskasten in eigen huis ontwikkeld
07 september 2023

VX25 besturingskasten in eigen huis ontwikkeld

Zo kunnen we onze klimaatinstallaties volledig optimaliseren naar uw wensen en behoeften.

Ga terug naar het overzicht

Voor een ideaal binnenklimaat

Bij een van onze klanten gaan wij het werkklimaat verbeteren en besparen we tegelijkertijd energie.

Voor deze situatie worden er een FM500 en een FM600 modulair lasrookfilter geplaatst. De gefilterde lucht wordt via de beide filterkasten aangeboden op een luchtbehandelingskast die op energetisch verantwoorde wijze zorgt voor een ideaal binnenklimaat. 

Intelligente aansturing op afstand te bedienen

Deze hoogwaardige installatie wordt intelligent aangestuurd door een PLC configuratie op basis van de Siemens S7-1200 serie. De besturingskasten sturen ruim 55 kW en 60 kW aan diverse ventilatoren en onderdelen aan. De bediening is volledig remote (op afstand te bedienen).

De dubbele besturingskasten hebben een aanzienlijke afmeting en worden direct aangesloten op de hoofdvoeding van onze klant.

Intelligente aansturing op afstand te bedienen

Besturing volgens uw wensen en behoeften

Wij ontwikkelen de besturingskasten met hoogwaardige software, waarvoor gebruik gemaakt wordt van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Zo worden de kasten volledig geëngineerd en gedesigned in Eplan P8.

Hiermee kunnen we onze klimaatinstallaties volledig optimaliseren naar uw wensen en behoeften. Wilt u ook een betere (lucht)kwaliteit? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een advies op maat.

Besturing volgens uw wensen en behoeften