Work in Progress - De Meyer NV breidt uit
04 juli 2024

Work in Progress - De Meyer NV breidt uit

Vanwege de toegenomen werkzaamheden breiden we voor deze trouwe klant momenteel de bestaande filterinstallatie uit en voorzien we de productieruimte van adiabatische koeling. ❄️

Ga terug naar het overzicht

Voor de toekomst

Het ijzersterke team van De Meyer verdient alleen het beste. Daarom realiseren wij voor hen lasrookafzuiging in combinatie met koeling.

Voor een veilige en comfortabele productiehal.

Masters in Mechanics

Bij De Meyer NV werken mensen met passie voor mechanica. Dit bedrijf is gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z.

Masters in Mechanics

Het LUTEC-systeem

De bronnen van vervuiling zijn lassen, slijpen en gutsen. Vooral het uitsnijden vormt een zware belasting. Met verticale verdringing – ook wel het LUTEC-systeem genoemd - wordt schone, gefilterde lucht met een extreem lage luchtsnelheid gelijkmatig verdeeld in de ruimte. Tijdens de verdringing is de temperatuur van deze lucht niet warmer dan de ruimtetemperatuur, waardoor deze zich zonder tochtverschijnselen op leefniveau verspreidt. De warmere en verontreinigde lucht wordt hierdoor naar boven verdrongen en kan door het temperatuurverschil onmogelijk terugkeren in de leefzone.

Het LUTEC-systeem

Flexibel dankzij modulaire FM

De bestaande FM filterinstallatie wordt door ons uitgebreid. Dankzij de modulaire opbouw van de FM-filterinstallatie, is dit vrij eenvoudig te realiseren. Bovendien integreren we adiabatische koeling voor een comfortabel binnenklimaat. Dakventilatoren vangen de piekbelastingen op en aangepaste filters met Nano-web coating zorgen voor optimale filtering. 

Flexibel dankzij modulaire FM

Duurzame relatie

We waarderen het enorm dat we opnieuw voor de professionals van De Meyer aan de slag mogen. We wensen de ‘Masters in Mechanics’ nog vele jaren werkplezier toe in een gezonde, veilige en comfortabele productieruimte.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de FM filter- en ventilatieunit van LUTEC?
Raadpleeg de veel gestelde vragen over de FM filterunit.

 

Neem contact met ons op!