Work in progress - Wissink werkt aan duurzaamheid
06 februari 2024

Work in progress - Wissink werkt aan duurzaamheid

Luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning en recirculatie mogelijkheid voor een gezonde en duurzame productieruimte.

Ga terug naar het overzicht

Work in progress

Voor een gezonde en duurzame productieruimte realiseren wij bij Wissink Metaal momenteel een luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning en recirculatie mogelijkheid.

Doen waar je goed in bent!

Wissink Metaal is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen als CNC-draaien en frezen. Naast de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie doen de automotive, de energie industrie, de hydraulische en de chemische industrie graag een beroep op het vakmanschap van Wissink Metaal.

Doen waar je goed in bent!

Voor behoud van mens en machine

Sterke punten van deze maatwerkspecialist zijn kwaliteit, stabiliteit en flexibiliteit. Om dat te behouden wordt er structureel geïnvesteerd in personeel, machines en huisvesting.

Slim! Want door te investeren in een gezonde luchtkwaliteit, investeert Wissink Metaal in het behoud van het machinepark en bovenal in de medewerkers.

Voor behoud van mens en machine

Duurzaam een aangenaam klimaat

De luchtbehandelingskast zorgt naast de verversing van de lucht voor het terugwinnen van energie. Zowel warmte als kou.

Om het hele jaar een aangenaam binnenklimaat te kunnen garanderen is er warmtepomptechniek toegepast in de luchtbehandelingskast. Zodat er op duurzame wijze verwarmd én gekoeld kan worden.

Split-units met warmtepomp buitendelen zorgen zo nodig voor aanvullende klimaatbeheersing in de ruimte. Op de split-units is een luchtverdeelslang aangesloten met nozzels voor directe verwarming of koeling.

Duurzaam een aangenaam klimaat

Voordelen van deze totaaloplossing

  1. Duurzaam
  2. Optimaal klimaat 365 dagen per jaar
  3. Hoge luchtkwaliteit
  4. Constante temperatuur
Voordelen van deze totaaloplossing

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op Last van olie, damp of nevel in de CNC? LUTEC BV 

of neem contact met ons op! 

Voor een persoonlijk advies.