Vacature Chef Monteur
Vacature Chef Monteur

Samen met jouw eigen team een schone en gezonde werkomgeving voor de klant creëren en daardoor gave projecten uitvoeren door heel Nederland of net daarbuiten?

Kom dan werken bij LUTEC en combineer jouw montagekwaliteiten met het aansturen en coachen van jouw eigen team!
Samen met jouw team bouw je onze installaties van A tot Z zelf op. Onze projecten zijn zowel qua installatiewerk als omvang enorm divers en de duur van een project kan enkele dagen tot circa 2-3 maanden zijn.

Jij stuurt complete projecten aan in de uitvoering en bent hierbij het verlengstuk van onze engineering en werkvoorbereiding. Je stuurt je directe collega’s, maar ook eventuele inleners aan en onderhoudt het contact met de klant en eventuele onderaannemers. Regelen, organiseren en communiceren is dan ook je tweede natuur!

Ben jij een zelfstandige monteur, die luchtkanalen of andere installatietechnische onderdelen monteert en installeert en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij LUTEC aan het juiste adres, want wij hebben deze uitdagende job voor jou!

Wat heb jij te bieden?

 1. Je bent trots op het werk wat je doet en straalt dat ook uit
 2. Je hebt ruime ervaring in de installatiebranche of bouw
 3. Je hebt een achtergrond in de kanalenmontage (pré)
 4. Je beschikt over kennis op elektra gebied of bent bereid om dit te leren
 5. Je houdt van aanpakken, bent leergierig en hebt een collegiale instelling
 6. Je bent flexibel, stressbestendig en je denkt in oplossingen
 7. Je bent in het bezit van VCA vol of bereid om deze te halen
 8. Je beschikt over rijbewijs B
Wat heb jij te bieden?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een no-nonsens en informele bedrijfscultuur waarin ruimte is voor eigen initiatief en we graag met elkaar meedenken. Je wordt met open armen ontvangen en daarmee onderdeel van onze succesvolle en snelgroeiende onderneming, waar iedereen hard werkt en zich verantwoordelijk voelt voor wat hij doet. Tegelijkertijd is er tussendoor voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor en ontspanning. Ook wordt er, samen met onze PéVé, regelmatig tijd vrij gemaakt voor diverse activiteiten zoals de vrijdagmiddag borrel, jaarlijkse barbecue, kerstborrel en meer leuke activiteiten!

Naast een prettig, collegiale werkomgeving en een diversiteit aan projecten bieden wij jou:

 1. Een vaste aanstelling (na 2 maanden proeftijd)
 2. Een vast montageteam om je heen
 3. Smartphone
 4. Je eigen bedrijfsauto (na de inwerkperiode)
 5. Salaris passend bij jouw werkervaring
 6. 200 uur verlof op fulltime basis voor een goede werk – privé balans
 7. Pensioenregeling
 8. WGA hiaat verzekering
Wat bieden wij jou?

Over ons

LUTEC Luchttechniek levert doormiddel van geavanceerde luchttechnische oplossingen een schoon- en gezond werkklimaat. Wij geven daarvoor het advies, leveren en monteren de oplossing en onderhouden die uiteraard ook. Dit doen we in uiteenlopende industriële branches van metaal- tot de voedingsmiddelen industrie. Ons team bestaande uit professionele vakmensen met een flinke dosis enthousiasme, zorgen elke dag voor een optimaal werkklimaat voor onze klanten. Een schoon en een gezonde werkklimaat creëren, staat bij ons hoog in het vaandel.

Door onze innovatieve oplossingen, op het gebied van industriële klimaattechniek, hebben we inmiddels een fors assortiment ontwikkeld aan eigen oplossingen en producten en een unieke positie in de markt verworven. Mede hierdoor wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan een geoptimaliseerde productiviteit.

Vervuilde lucht met dampen of stof of van onaangename temperatuur dan wel luchtvochtigheid heeft nadelige gevolgen voor uw personeel en machines. Een goede afzuig- dan wel klimaatinstallatie is daarom van groot belang.

LUTEC Luchttechniek zorgt sinds jaar en dag voor oplossingen met afzuiginstallaties die zeker niet ingewikkeld of kostbaar hoeven te zijn. Voor een betrouwbare en betaalbare afzuiginstallatie kunnen klanten bij LUTEC Luchttechniek terecht.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal, maken wij afzuiginstallaties met eigen montageteams door heel Nederland en België, daarbij gaan we voor onze klanten uiteraard ook verder de grens over

Over ons

Contact

Ben jij de nieuwe chef van ons montageteam? Dan komen wij graag met jou in contact.
Stuur je CV met motivatie naar Nanette van der Mark. Zij is te bereiken via: pz@lutec.nl of 0318-743180.