Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installatietechniek
Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installatietechniek

Ben jij een organisatietalent met een helikopterview, waarin je overzicht houdt over het geheel en de details van een vraagstuk? En kun je goed schakelen tussen een diversiteit aan werkzaamheden? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Word jij onze nieuwe collega?

Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die het voorbereiden en organiseren van werk een uitdaging vindt en daardoor een project soepel kan laten verlopen. Als ondersteuning van onze projectleiders en projectengineers pak jij deze cruciale rol dan ook met beide handen aan.

Ben jij die belangrijke schakel binnen ons team en heb je een technische achtergrond of affiniteit met techniek? En geeft het jou een kick om alles goed en op tijd te regelen, plannen en bestellen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je bij ons doen?

Als werkvoorbereider maak je deel uit van onze engineeringsafdeling en werk je samen met je collega’s aan uitdagende projecten en zorg je dat de juiste mensen en materialen op tijd op de juiste plek zijn. Jouw rol is belangrijk om als team succesvol te kunnen zijn en daarbij verzorg jij zelf de projectadministratie, materiaallijsten en de inkoop van materialen. Ook overleg jij met leveranciers, onze chef monteurs en projectleiders. Zo krijg je van alles iets mee.

Naast deze uitdagende werkzaamheden bevat de functie ook:

 1. Het projectteam op de hoogte houden van de juiste informatie en documentatie
 2. Het aanspreekpunt zijn voor zowel leveranciers als onze monteurs
 3. Het opstellen van stuklijsten
 4. Het uitwerken van werktekeningen
Wat ga je bij ons doen?

Wat heb jij te bieden?

 1. Je wilt werken aan een schone en gezonde werkomgeving en hebt interesse of een achtergrond in de installatietechniek, WTB of elektrotechniek
 2. Je bezit over MBO of HBO werk- en denkniveau. Opleiding installatietechniek is een pré
 3. Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring met de ambitie om door te groeien
 4. Je bent planmatig sterk, zelfstandig, service- en klantgericht en stressbestendig
 5. Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 6. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré
 7. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig, enthousiast en proactief
 8. Het vermogen om snel te schakelen en zelfstandig, maar ook in teamverband te kunnen werken
Wat heb jij te bieden?

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een no-nonsens en een informele bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief en waar we met elkaar meedenken en elkaar helpen als één team.

Je wordt met open armen ontvangen en daarmee onderdeel van onze succesvolle en snelgroeiende onderneming, waar iedereen hard werkt en zich verantwoordelijk voelt voor wat hij doet. Tegelijkertijd is er tussendoor voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor en ontspanning. Ook wordt er, samen met onze PéVé, regelmatig tijd vrij gemaakt voor diverse activiteiten zoals de vrijdagmiddag borrel, jaarlijkse barbecue, kerstborrel en meer leuke activiteiten!

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 1. Vaste aanstelling (na 2 maanden proeftijd)
 2. 200 uur verlof op fulltime basis
 3. Flexibele werktijden
 4. Mogelijkheid tot thuiswerken
 5. Laptop en telefoon van de zaak
 6. Pensioenregeling
 7. WGA hiaat verzekering
 8. Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-/werkafstand)
 9. Marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring
Wat bieden wij jou?

Over ons

LUTEC Luchttechniek levert doormiddel van geavanceerde luchttechnische oplossingen een schoon- en gezond werkklimaat. Wij geven daarvoor het advies, leveren en monteren de oplossing en onderhouden die uiteraard ook. Dit doen we in uiteenlopende industriële branches van metaal- tot de voedingsmiddelen industrie. Ons team bestaande uit professionele vakmensen met een flinke dosis enthousiasme, zorgen elke dag voor een optimaal werkklimaat voor onze klanten. Een schoon en een gezonde werkklimaat creëren, staat bij ons hoog in het vaandel.

Door onze innovatieve oplossingen, op het gebied van industriële klimaattechniek, hebben we inmiddels een fors assortiment ontwikkeld aan eigen oplossingen en producten en een unieke positie in de markt verworven. Mede hierdoor wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan een geoptimaliseerde productiviteit.

 

Vervuilde lucht met dampen of stof of van onaangename temperatuur dan wel luchtvochtigheid heeft nadelige gevolgen voor uw personeel en machines. Een goede afzuig- dan wel klimaatinstallatie is daarom van groot belang.

LUTEC Luchttechniek zorgt sinds jaar en dag voor oplossingen met afzuiginstallaties die zeker niet ingewikkeld of kostbaar hoeven te zijn. Voor een betrouwbare en betaalbare afzuiginstallatie kunnen klanten bij LUTEC Luchttechniek terecht.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal, maken wij afzuiginstallaties met eigen montageteams door heel Nederland en België, daarbij gaan we voor onze klanten uiteraard ook verder de grens over.

Contact:


Ben jij dé belangrijke schakel die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact.
Stuur je CV met motivatie naar Nanette van der Mark. Zij is te bereiken via: pz@lutec.nl of 0318-743180.

Contact: