Energiezuinige klimaatbeheersing lashallen
24 oktober 2022

Energiezuinige klimaatbeheersing lashallen

In deze video tonen we u de werking van verticale verdringingsventilatie in combinatie met warmteterugwinning, verwarming en adiabatische koeling.

Ga terug naar het overzicht

In veel las- en productiehallen is winst te behalen met de juiste HVAC oplossing

Hoe? Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In deze video tonen we u de werking van verticale verdringingsventilatie in combinatie met warmteterugwinning, verwarming en adiabatische koeling.

Warmteterugwinning, verwarming en koeling

De FM filtermodule met mengsectie en koelsysteem vormt het hart van de installatie. Hier wordt de vervuilde lucht gefilterd tot wel 99,9%! Gefilterde lucht samen met verse schone lucht wordt direct in de leefzone weer ingebracht.

Het hele jaar profiteren uw werknemers van een comfortabel binnenklimaat. ’s Winters wordt de restwarmte die tijdens het productieproces vrijkomt, hergebruikt om de ventilatielucht gratis voor te verwarmen. In de zomermaanden wordt er gebruik gemaakt van energiezuinige adiabatische koeling.

Warmteterugwinning, verwarming en koeling

Lees hier meer over verdringingsventilatie Verdringingsventilatie | Lutec Luchttechniek BV en adiabatische koeling Duurzame koeling, optimale ventilatie en van het gas af. | Lutec Luchttechniek BV.

Bent u benieuwd welke oplossing wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies 0318 743100.

Raadpleeg vrijblijvend onze adviseurs!