Lasdampafzuiging voor gezonde werkomgeving
14 maart 2024

Lasdampafzuiging voor gezonde werkomgeving

De medewerkers van DAF in Westerlo genieten van een gezonde werkomgeving dankzij een oplossing op maat van LUTEC. En u? Heeft u al een gezonde productiehal?

Ga terug naar het overzicht

Welkom op Welding Week

Als u nog op zoek bent naar de juiste oplossing, ontmoet ons dan op Welding Week. Als specialist in de industriële luchttechniek (HVAC) hebben we altijd een oplossing op maat voor iedere situatie. Welke uitdaging legt u aan ons voor?

De oplossing voor DAF

Vanwege de beperkte beschikbare ruimte in de productiehal, zijn er buiten drie FM200 filtermodules opgesteld. Deze zorgen voor de verwijdering van de vervuilde lucht. De schone lucht wordt vervolgens weer het kanalensysteem ingeblazen. Via een automatisch filterreinigingssysteem wordt het opgevangen stof en vuil in de daarvoor bestemde containers verzameld.

De oplossing voor DAF

De FM-units van LUTEC

Voordeel van de FM-units is dat ze allemaal voorzien zijn van een eigen toerengeregelde ventilator, waardoor optimale bedrijfszekerheid is gegarandeerd. Bovendien is de installatie door de modulaire opbouw later eenvoudig uit te breiden.

De zes ventilatoren, die worden gestuurd op basis van onderdruk, draaien allemaal gelijktijdig, maar nooit op maximale toeren. Dit vergt minder elektrisch vermogen, beperkt slijtage van de lagers en reduceert het totale geluidsniveau van de installatie.

De FM-units van LUTEC

Lees hier de complete projectbeschrijving Lasdampafzuiging voor gezonde werkomgeving DAF Trucks | LUTEC BV 

Welding Week 2024

Welding Week 2024

Hét lasevent van de Benelux wordt georganiseerd in de Antwerp Expo van 14 tot en met 16 mei 2024.

Neem voor meer informatie of toegangskaarten contact met ons op.

Mail ons