De juiste luchtvochtigheid
22 november 2022

De juiste luchtvochtigheid

Vocht kan een bron van overlast zijn voor industriële productieruimtes. Met als gevolg schade aan apparatuur, aantasting van de productkwaliteit en de gezondheid van uw medewerkers.

Ga terug naar het overzicht
---1

Houdt de relatieve luchtvochtigheid onder controle!

Vocht kan een bron van overlast zijn voor industriële productieruimtes. Condens veroorzaakt roest en zorgt zo voor schade aan apparatuur. Met aantasting van de productkwaliteit tot gevolg.

Om nog maar niet te spreken over de invloed die een hoge luchtvochtigheid kan hebben op de gezondheid van uw medewerkers door schimmelsporen en bacteriën.

Een goede luchtvochtigheid voor de mens ligt tussen de 40% en de 60%

Een ontvochtigingsinstallatie kan hierbij uitkomst bieden. Diverse oplossingen zoals adsorptie droging of een (industriële) luchtontvochtiger helpen een hogere output te realiseren, uw productkwaliteit te optimaliseren en een beter werkklimaat voor uw medewerkers te creëren.

Een goede luchtvochtigheid voor de mens ligt tussen de 40% en de 60%

Overigens kan ook een te lage luchtvochtigheid overlast veroorzaken

Neem daarom contact met ons op voor een advies op maat. Vanuit uw behoefte stellen wij ventilatie, verwarming, koeling, be- of ontvochtiging en filtering centraal.

Zodat mens en machine optimaal kunnen renderen en uw eindproduct gegarandeerd van topkwaliteit is.

Lees hier meer over de mogelijkheden die LUTEC Luchttechniek biedt: Ontvochtiging van uw industriële productielocatie? | LUTEC BV | Lutec Luchttechniek BV

Laat de lucht voor u werken, Air For Quality

Overigens kan ook een te lage luchtvochtigheid overlast veroorzaken