Welkom in een nieuw tijdperk!
26 mei 2023

Welkom in een nieuw tijdperk!

Samenwerking AKOS, Geurbestrijding Nederland en LUTEC Luchttechniek

Ga terug naar het overzicht

Proosten op een nieuwe samenwerking

Als het gaat om het bestrijden en filteren van geur, slaan AKOS, Geurbestrijding Nederland en LUTEC de handen ineen. Elk van deze bedrijven blijft volledig autonoom maar wisselt vanuit zijn eigen vakgebied kennis en ervaring uit. Zo ontstaat er een sterk netwerk voor geurbestrijding.

Ieder bedrijf kan u vanuit zijn eigen expertise terzijde staan bij geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen.

De kracht van drie

☑️ AKOS is hét Advies- en ingenieursbureau op het gebied van mens, productie en technologie voor de mechanische en industriële techniek.

☑️ Geurbestrijding Nederland weet alles over effectieve en gegarandeerde geurreductie en  naadloze integratie in bestaande processen.

☑️ LUTEC Luchttechniek adviseert en realiseert u graag als het gaat om het combineren van geurreductie met een duurzame klimaattechnische oplossing (HVAC).

De kracht van drie

Een advies op maat

Geurfiltratie en het filteren van vluchtige organische stoffen zijn met name interessant voor de voedselverwerkende industrie (denk aan frituren, drogen, roken en visverwerking), de afval verwerkende industrie en de zware industrie met hoge geur- en VOS-emissies.

In welke industrie u ook werkzaam bent, Wij leveren de juiste oplossing om geuremissie als gevolg van productieprocessen te neutraliseren.  Onze specialisten bepalen op basis van uw werkzaamheden en uw specifieke situatie de juiste techniek om de geuroverlast te bestrijden.