HVAC-systeem.

Heavy Industry airco's voor een optimaal klimaat

De duurzame Heavy Industry airconditioners (lucht-lucht warmtepompen) kunnen perfect kleinere tot middelgrote industriële ruimtes verwarmen en koelen. In combinatie met de juiste luchtverdeling is een gelijkmatige koeling gegarandeerd.

Airconditioning voor de industrie

Voor de industrie speelt optimale klimaatbeheersing een belangrijke rol: een comfortabel binnenklimaat voor de medewerkers, optimaal werkende geautomatiseerde systemen en bovenal de garantie van de juiste kwaliteit van het eindproduct. 

Airconditioning is van groot belang in bedrijfshallen, fabrieken, opslagruimten en magazijnen. Niet alleen om te koelen maar ook om te verwarmen en in combinatie met de juiste luchtbehandeling te ventileren. Dat kan duurzaam en energiebesparend.

Bovendien verwacht u een voordelige investering en minimale onderhoudskosten. Kies daarom zorgvuldig en laat u goed adviseren, dan weet u zeker dat u jarenlang geniet van het meest geschikte aircosysteem voor uw situatie. 

Airconditioning voor de industrie

Optimale klimaatbeheersing

Gelijkmatige koeling is gegarandeerd met deze lucht-lucht warmtepomp. De gevoelige temperatuursensoren peilen voortdurend de omgeving en passen de lucht- en temperatuurstroom hierop aan. Het systeem ‘wacht’ dus niet tot er een bepaalde temperatuur wordt bereikt om in actie te komen. 

Met de hyper inverter regeling wordt de ingestelde temperatuur nog sneller en efficiënter bereikt. Afhankelijk van het gekozen type kan een warmtepomp ook (bij)verwarmen. Ook bij extreme koude buiten, tot wel 15 graden onder nul.

Het binnendeel van de satellietmodellen wordt vaak gecombineerd met een airsock voor een nog betere luchtverdeling. Het ingebouwde filtersysteem zorgt voor schone lucht. Zo geniet u het jaar rond van de ideale temperatuur en luchtvochtigheid. 

Optimale klimaatbeheersing

Voordelen lucht-lucht warmtepomp

Comfortabel

De juiste temperatuur op het juiste moment. Dankzij de keuze uit diverse modellen kan een Heavy Industry airconditioner in elk bedrijfshal worden ingezet.

Energiezuinig

Door de zeer energiezuinige werking van de Heavy Industry airconditioners en de afstemming van de diverse onderdelen kunnen - zeker in het voor- en najaar - hoge energiebesparingen worden gerealiseerd.

Het voordeel van een geïntegreerd systeem komt dan maximaal tot zijn recht.

Geluidsarm

Comfort is van diverse factoren afhankelijk. Een aangename temperatuur levert daar een belangrijke bijdrage aan.

Maar ook het geluidsniveau heeft grote invloed op het comfort. Met geluidsniveaus tussen de 19 en 43dB(A) produceren deze airco's zelfs minder geluid dan een normaal gesprek tussen twee mensen oplevert!

Luchtbehandelingskast AIRTEC HP - food

Luchtbehandelingskast AIRTEC HP - food

Bekijk product
Warmtepomp met hoog rendement koeling

Warmtepomp met hoog rendement koeling

Bekijk product
Warmtepomp met duurzaam koudemiddel

Warmtepomp met duurzaam koudemiddel

Bekijk product

Benieuwd wat u met de Heavy Industrie Airco's in uw productielocatie kunt bereiken?

Neem snel contact met ons op!