Vacature Accountmanager Service & Onderhoud
Vacature Accountmanager Service & Onderhoud

Zet jij onze klanten centraal en adviseer je hen over het beste onderhoud van onze industriële klimaatinstallaties?

Aandacht voor en betrokkenheid bij onze klanten staat voor ons op nummer één. In jouw rol als accountmanager (m/v) ben je als relatiebeheerder verantwoordelijkheid voor de klanttevredenheid. Je voorziet onze (potentiële) klanten van technisch advies op het gebied van service en onderhoud en zorgt voor kwalitatieve offertes. Je bezoekt onze klanten op locatie en staat hen ook geregeld telefonisch te woord vanuit ons kantoor in Veenendaal.

Download de vacature

Wat ga je bij ons doen?

Deze uitdagende functie is geschikt voor een proactieve, enthousiaste persoon met minimaal 3 jaar saleservaring in de B2B. Jij zorgt ervoor dat onze klanten het juiste advies krijgen en onze omzet op het gebied van Service & Onderhoud groeit. Dit realiseer je door te adviseren over regulier onderhoud maar ook bij verhuizingen, aanpassingen en uitbreidingen.

Al onze klimaatinstallaties zijn klantspecifiek en bestemd voor de industrie. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Onze luchttechnische installaties moeten optimaal functioneren zodat de klant er geen omkijken naar heeft en ongewenste stilstand ten koste van alles wordt voorkomen. Durf jij die uitdaging aan?

Wat ga je bij ons doen?

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting techniek of commercie
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt affiniteit met ERP-systemen
 • Je beschikt over een commerciële instelling en affiniteit met techniek
 • Je houdt van aanpakken en bent leergierig
 • Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen
 • Je bent een echte teamplayer
 • Een technische achtergrond in de HVAC en/of luchtbehandeling is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré.
Herken jij jezelf hierin?

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een informele, no-nonsens bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief en waar we met elkaar meedenken en elkaar helpen als één team. Je wordt met open armen ontvangen en daarmee onderdeel van onze succesvolle en snelgroeiende onderneming, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor wat hij doet. We werken hard en met plezier met uiteraard op zijn tijd een leuke activiteit, zoals de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse barbecue en meer leuke activiteiten!

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende en sterk afwisselende baan
 • Een leuke functie in een succesvolle, snelgroeiende platte onderneming
 • Prettige werksfeer in een dynamisch team waarbinnen jij jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Mogelijkheden tot opleidingen intern/extern
 • No-nonsense cultuur en informele sfeer
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je ambitieus? Grijp dan deze kans! Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Wat wij jou bieden

Heb je interesse?

Wij zijn ambitieus en hebben grootse plannen voor de toekomst. Als jij die ook hebt, e-mail dan je C.V. met motivatiebrief naar pz@lutec.nl of bel met 0318-743180.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

LUTEC Luchttechniek werkt vanuit een unieke positie in de markt. LUTEC adviseert, ontwerpt, levert, monteert en onderhoudt industriële klimaat- en afzuiginstallaties. Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal zorgen wij in Nederland en België met eigen montageteams voor de luchttechnische oplossing die past bij de specifieke industrie. Daarbij steken we voor onze klanten graag - letterlijk en figuurlijk - ook verder de grens over.

Een schoon en gezond werkklimaat creëren staat bij ons hoog in het vaandel. Ons enthousiaste team, bestaande uit professionele vakmensen, maakt onze slogan meer dan waar: Air For Quality. Ons team groeit en telt momenteel zo’n 30 enthousiaste collega’s. Naast dit gemotiveerde team vormen innovatie en de door ons zelf ontwikkelde producten en oplossingen de kern van ons succes. Onze producten leveren een belangrijke bijdrage aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Voor informatie over onze projecten: kijk hier
Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees dan hier verder
LinkedIn laat ook zien waar we mee bezig zijn.