Vacature PLC programmeur
Vacature PLC programmeur

Hou je van afwisseling en ben je in je element als je zowel op beleidsniveau als op uitvoeringsniveau aan de slag kunt? Kom dan bij ons werken als PLC Programmeur.

Als PLC Programmeur ben je nauw betrokken bij elk project. Al onze klimaatinstallaties zijn klantspecifiek en bestemd voor de industrie. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Onze luchttechnische installaties moeten optimaal functioneren zodat de klant er geen omkijken naar heeft.

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je écht impact hebt op het bedrijf? Krijg jij energie van een rol met veel diversiteit, waarin geen project hetzelfde is? Dan past deze functie bij jou!

 

Download de vacature

Wat ga je bij ons doen?

In deze veelzijdige job houd jij je bezig met het programmeren, testen en inbedrijf stellen van de machines, systemen en aansturingen.

Je bent grondig en doortastend in het in kaart brengen van eisen en wensen en weet dit door te vertalen naar intelligente aansturingen, communicatie met gebouwbeheersystemen en/of SCADA. Waar het vervolgens echt om gaat is natuurlijk het programmeren van de PLC. Je test en analyseert net zo lang totdat de machine doet wat hij zou moeten doen. Dit doe je door duidelijk te programmeren en dit op de juiste plekken aan te vullen met commentaar en opmerkingen zodat collega’s de opbouw begrijpen.

Daarnaast assisteer je monteurs op locatie bij storingen en met jouw kennis en ervaring zorg je er voor dat de machine snel weer operationeel is. Regelmatig schuif je aan bij een overleg over de voortgang van projecten en onderhoud je contact met collega’s.

Wat ga je bij ons doen?

Hiermee ga je aan de slag

 • Programmeren en inbedrijfstellen van machines, systemen en aansturingen.
 • Testen en analyseren van machines.
 • Storingsmonteur assisteren bij storingen.
 • Aanschuiven bij overleg betreft voortgang en onderhoud.

 

Hiermee ga je aan de slag

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Besturingstechniek.
 • Je hebt minimaal 2 á 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring met Siemens Tia-portal.
 • Je bent vaardig in het lezen/begrijpen van E-schema’s (Eplan P8).
 • Je werkt gestructureerd, bent analytisch, accuraat en je behoudt het overzicht.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen.
 • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent praktisch ingesteld en klantbewust.
 • je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een echte team player.
Herken jij jezelf hierin?

Heb je nog niet de gevraagde ervaring, maar je hebt wel serieuze interesse?

Dan nodigen we je toch uit om te solliciteren. Er is sprake van een vacature die op junior/medior-niveau ingevuld kan worden. We bieden jou op elk niveau ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een informele, no-nonsens bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief en waar we met elkaar meedenken en elkaar helpen als één team. Je wordt met open armen ontvangen en daarmee onderdeel van onze succesvolle en groeiende onderneming, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor wat hij doet. We werken hard en met plezier met uiteraard op zijn tijd een leuke activiteit, zoals de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse barbecue en meer leuke activiteiten!

Wat wij jou bieden

Compleet pakket arbeidsvoorwaarden

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende en sterk afwisselende baan.
 • Een leuke functie in een succesvolle, snelgroeiende platte onderneming.
 • Prettige werksfeer in een dynamisch team waarbinnen jij jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Mogelijkheden tot opleidingen intern/extern.
 • No-nonsense cultuur en informele sfeer.
 • Salarisindicatie: CAO Metaalunie, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Compleet pakket arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse?

Grijp dan deze kans! Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

E-mail je C.V. met motivatiebrief naar pz@lutec.nl of bel met 0318-743180.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over ons

LUTEC Luchttechniek werkt vanuit een unieke positie in de markt. LUTEC adviseert, ontwerpt, levert, monteert en onderhoudt industriële klimaat- en afzuiginstallaties. Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal zorgen wij in Nederland en België met eigen montageteams voor de luchttechnische oplossing die past bij de specifieke industrie. Daarbij steken we voor onze klanten graag - letterlijk en figuurlijk - ook verder de grens over.

Een schoon en gezond werkklimaat creëren staat bij ons hoog in het vaandel. Ons enthousiaste team, bestaande uit professionele vakmensen, maakt onze slogan meer dan waar: Air For Quality. Ons team groeit en telt momenteel zo’n 30 enthousiaste collega’s. Naast dit gemotiveerde team vormen innovatie en de door ons zelf ontwikkelde producten en oplossingen de kern van ons succes. Onze producten leveren een belangrijke bijdrage aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Voor informatie over onze projecten: kijk hier
Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees dan hier verder
LinkedIn laat ook zien waar we mee bezig zijn.