Hou het hoofd koel!
15 augustus 2023

Hou het hoofd koel!

Als ondernemer staat u elke dag voor nieuwe uitdagingen. Laat een te warme productiehal er daar niet een van zijn.

Ga terug naar het overzicht

Airco's voor de industrie

Een prettig binnenklimaat zorgt voor behoud van machines en medewerkers. Zorg daarom voor efficiënte warmteafvoer en een goede luchtkwaliteit.

Met de lucht-lucht airco’s en warmtepompen die LUTEC toepast, is een gelijkmatige koeling gegarandeerd. Veel van uw collegabedrijven ’s gingen u al voor – onder meer WILA, Kornelis Caps & Closures en Pillen Group - en kozen voor een constant comfortabel binnenklimaat, het hele jaar rond.

Energiezuinig en voordelig in gebruik

Naast comfort verwacht u bovendien een voordelige investering, energie-efficiency en minimale onderhoudskosten.

Kiest u voor de omkeerbare variant dan kan een warmtepomp behalve koelen ook (bij)verwarmen. Ook als het buiten extreem koud is; tot wel 15 graden onder nul. Zeker in het voor- en najaar kunt u daarmee hoge energiebesparingen realiseren.

Energiezuinig en voordelig in gebruik

Kies zorgvuldig

Er is enorm veel aanbod in airco’s en warmtepompen. Welke oplossing voor u het meest geschikt is, ligt helemaal aan uw situatie en uw productieproces. Laat u daarom goed adviseren. 

Kies zorgvuldig

Kies voor een advies op maat

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de voordelen, investeringen en gebruikskosten. En kijken tegelijkertijd samen met u verder of er nog meer kansen zijn voor een betere luchtkwaliteit, warmteterugwinning, alle-electric klimaatbeheersing of energiebesparing.

Een persoonlijk advies op maat, toegespitst op uw bedrijfssituatie, is bij ons standaard.

Neem contact met ons op!