Hou het hoofd koel!
15 augustus 2023

Hou het hoofd koel!

Als ondernemer staat u elke dag voor nieuwe uitdagingen. Laat een te warme productiehal er daar niet een van zijn.

Ga terug naar het overzicht
---1

Airco's voor de industrie

Een prettig binnenklimaat zorgt voor behoud van machines en medewerkers. Zorg daarom voor efficiënte warmteafvoer en een goede luchtkwaliteit.

Met de lucht-lucht airco’s en warmtepompen die LUTEC toepast, is een gelijkmatige koeling gegarandeerd. Veel van uw collegabedrijven ’s gingen u al voor – onder meer WILA, Kornelis Caps & Closures en Pillen Group - en kozen voor een constant comfortabel binnenklimaat, het hele jaar rond.

Energiezuinig en voordelig in gebruik

Naast comfort verwacht u bovendien een voordelige investering, energie-efficiency en minimale onderhoudskosten.

Kiest u voor de omkeerbare variant dan kan een warmtepomp behalve koelen ook (bij)verwarmen. Ook als het buiten extreem koud is; tot wel 15 graden onder nul. Zeker in het voor- en najaar kunt u daarmee hoge energiebesparingen realiseren.

Energiezuinig en voordelig in gebruik

Kies zorgvuldig

Er is enorm veel aanbod in airco’s en warmtepompen. Welke oplossing voor u het meest geschikt is, ligt helemaal aan uw situatie en uw productieproces. Laat u daarom goed adviseren. 

Kies zorgvuldig

Kies voor een advies op maat

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de voordelen, investeringen en gebruikskosten. En kijken tegelijkertijd samen met u verder of er nog meer kansen zijn voor een betere luchtkwaliteit, warmteterugwinning, alle-electric klimaatbeheersing of energiebesparing.

Een persoonlijk advies op maat, toegespitst op uw bedrijfssituatie, is bij ons standaard.

Neem contact met ons op!