Airtec HP luchtbehandelingskasten
Airtec HP luchtbehandelingskasten

Ontwikkeld voor de industrie

Luchtbehandelingskasten voor de industrie

LUTEC Luchttechniek heeft twee series luchtbehandelingskasten ontwikkeld specifiek voor de industrie. Er is een serie die voldoet aan de specifieke criteria van de metaalindustrie en een serie die voldoet aan de vereisten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Voor de voedings- en de maakindustrie

Beide varianten zijn leverbaar in verschillende bouwgroottes en geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. Afhankelijk van de situatie en toepassing worden optimaal gedimensioneerde componenten ingezet voor:

 • Warmteterugwinning
 • Ventilatie
 • Filtering
 • Verwarming
 • Koeling
Voor de voedings- en de maakindustrie

 

Voor de maakindustrie

Maximale prestaties, minimaal verbruik

Dankzij de speciale constructie zijn de Airtec HP luchtbehandelingskasten uitermate geschikt voor toepassing in de metaalindustrie. Denk aan bedrijven waar veel lasactiviteiten worden uitgevoerd of waar vervuiling plaatsvindt door olienevel, stank, tocht en (te) hoge of wisselende temperaturen.

Lees meer...

Kwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie

 

Voor de voedingsmiddelenindustrie

Hygiënische luchtkwaliteit

In de voedingsmiddelenbranche is luchtkwaliteit essentieel voor de productkwaliteit. De binnenzijde van de Airtec HP is volledig vlak uitgevoerd zonder hoekprofielen, sloten of schroeven. Hierdoor is de luchtbehandelingskast eenvoudig te reinigen. Door de kunststof uitvoering is corrosie eveneens uitgesloten.

Lees meer...

Eurovent

Onze luchtbehandelingskasten voldoen aan de Europese regelgeving en CE-markeringsrichtlijnen en worden geleverd met Eurovent-certificering, om de effectieve overeenstemming tussen de opgegeven prestaties en de werkelijke prestaties van het gecertificeerde product te garanderen.

Eurovent

Subsidie

De overheid biedt diverse subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van uw productieproces. Zo is er de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE), de Milieu Investerings Aftrek (MIA) en de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Subsidie

LUTEC Luchttechniek biedt veel duurzame oplossingen die voor subsidie in aanmerking komen, waaronder de Airtec HP luchtbehandelingskasten. Andere voorbeelden zijn:

 1. Oplossingen met warmteterugwinning
 2. Oplossingen met koude terugwinning
 3. Oplossingen met (indirect-) adiabatische koeling
 4. Oplossingen met warmtepompen
 5. Oplossingen voor een luchtdicht luchtverdeelsysteem
 6. Oplossingen met hergebruik van restwarmte

* LUTEC Luchttechniek verstrekt deze informatie naar eer en geweten. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.