Mooie projecten in 2023
28 december 2023

Mooie projecten in 2023

In 2023 hebben we weer diverse fantastische projecten mogen realiseren

Ga terug naar het overzicht

Bedankt voor een geweldig 2023!

In 2023 hebben we weer diverse fantastische projecten mogen realiseren. Van groot tot klein, elk project kent zijn eigen interessante uitdaging.

We bedanken al onze relaties voor het vertrouwen en wensen iedereen een in alle opzichten gezond 2024 toe.

Lasrook en stof

De interne verhuizing van de lasrookafzuiginstallatie bij Emerson in Ede kostte onze monteurs geen enkele moeite. En ook voor het upgraden van de bestaande stofafzuiginstallatie bij Jetstone hebben wij onze hand niet omgedraaid.

Lasrook en stof

Damp en warmte

Dankzij onze kennis en ervaring durven wij elke uitdaging aan om een prettig binnenklimaat te realiseren voor de industrie. Zo werden we bij Markus & Markus ingeschakeld voor het terugdringen van damp en warmte. Bij René Schönefeld realiseerden we ‘spot’-koeling voor een prettig gekoelde werkomgeving voor de medewerkers en bij Welgro zorgt de lasrookafzuiging met verticale verdringing en warmtepomp voor een aangenaam binnenklimaat.

Damp en warmte

Koeling en verwarming

Koeling was dit jaar een ‘hot’ thema. Airco’s, warmtepompen en adiabatische koeling met of zonder verticale verdringing zorgen het hele jaar voor een aangenaam binnenklimaat bij Alinco, Pillen en Promatrix.

Uiteraard altijd op de meest duurzame wijze, zoals een energiebesparend klimaatsysteem bij onze ‘buurman’ Hendriks Stalen Bekisting in Veenendaal en Wila in Lochem of de klimatisering en ATEX ontstoffing bij Ambi Pack.

Koeling en verwarming

Goede voornemens

Heeft u problemen met het klimaat in uw productieruimte of plannen om uit te breiden? Realiseer direct uw eerste goede voornemen en maak nu een afspraak voor 2024.

Wij zijn gespecialiseerd in industriële klimaatbeheersing (HVAC) en nemen ter plaatse de situatie op zodat u verzekerd bent van een eerlijk advies op maat.

Neem contact met ons op!